Sayfa 647/651 İlkİlk ... 147547597637645646647648649 ... SonSon
Arama sonucu : 5201 madde; 5,169 - 5,176 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    hem hastaneleri dagin basina yapiyorlar hemde ozel sirkete isletme hakki verip devleti soyduruyorlar

Izmirdeki sehir hastanesi dagin tepesine yapilmis butun millet oraya otobuslerle tasiniyor hergun gorseniz o kadar ucube bir yerdeki

Oysaki sehrin icinde bir suru devletin yada belediyenin arazisi var. O arsalara bina yapacak muteaahite satiyorlar sonra milyonlarca insan her gun otobuslerle dagin tepesine tasiniyor. Hersey kisa vadeli dusunmus

Reha Kaya beyinli bunlar

Reha Gaya girsin sana G. Amed, bu ovaya ve şehir merkezine yapılmış hastane.

Bunlarda diğerleri, hepsi ovada ve şehir merkezlerinde.

Hatay'da İskenderun Devlet Hastanesi A Blok, Antakya Devlet Hastanesi, Özel Akademi Hastanesi ve Özel Doğu Akdeniz Hastanesi, Malatya'da ise Divan Hastanesi yıkıldı.

Gerekse senin götün basmaz da, dağ başındaki binalar depreme daha dayanıklı olur.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

2.  Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Arkadasin biri sehir hastanesine goturmus annesini hastaligi sorunu simdi hatirlamiyorum

Ayni gunde 3 MR ve bir rontgen cekmisler

Arkadas itiraz etmis gorevlide demiski dahiliye farkli istiyor yok ortopedi farkli MR istiyor falan

Arkadas ta bagirip cagiriyor bunlarin hepsi sahtekar bir suru para masraf falan dedi

Bende dedimki bir dakka ya sehir hastaneleri bedava degilmi onlar devlet hastanesi degilmi?

Hayir degilmis

Her islem icin sehir hastanesini isleten ozel sirket devlete fatura ediyormus para kazanmak icin kafalarina gore MR rontgen olur olmaz bir suru gereksiz prosedur uyguluyorlarmis

Dogrumu bu?
    2024 Aralık ayı diş kaplamam düştü, normal Devlet Hastanesine gittim, diş doktoru yapıştırdı. 3 hafta sonra SGK'dan mesaj geldi.
    "Falan Devlet Hastanesine almış olduğunuz hizmet için ilgili Devlet Hastanesine 380.09 TL ödenmiştir" diye.

Yani para SGK'dan çıktı Devlet Hastanesine transfer oldu.
    Orada ne şekilde üleşildi bilemiyorum

3. Bir kısmı yöneticilere gider bi kısmı döner olarak hekimlere bi kısmı genel işletme giderleri altında kira vs işletene bi kısmı vergi olarak maliye gidiyor

4.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Reha Gaya girsin sana G. Amed, bu ovaya ve şehir merkezine yapılmış hastane.

Bunlarda diğerleri, hepsi ovada ve şehir merkezlerinde.

Hatay'da İskenderun Devlet Hastanesi A Blok, Antakya Devlet Hastanesi, Özel Akademi Hastanesi ve Özel Doğu Akdeniz Hastanesi, Malatya'da ise Divan Hastanesi yıkıldı.

Gerekse senin götün basmaz da, dağ başındaki binalar depreme daha dayanıklı olur.
    dag basina yapilmasinin sebebi vatandasin guvenligi dusunuldugu icin degil. Sebebini herkes biliyor

Her devletin yaptigi hastane depremde yikilir diyede bir mantik yok

Aklinin ermedigi seylere 3 kurusluk beyninle cevap veriyorsun farkinda olmadan ozel sermeya zenginlessin diye kurulan sistemi savunuyorsun

Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    dag basina yapilmasinin sebebi vatandasin guvenligi dusunuldugu icin degil. Sebebini herkes biliyor

Her devletin yaptigi hastane depremde yikilir diyede bir mantik yok

Aklinin ermedigi seylere 3 kurusluk beyninle cevap veriyorsun farkinda olmadan ozel sermeya zenginlessin diye kurulan sistemi savunuyorsun
    G. Amed abi, benim özel şehir hastanelerini savunduğumu, götünden mi uydurdun her zamanki gibi?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Florida investor bought for $550k in 2022.

Just sold it for $391k.

28% loss in 3 years.

Market turning down fast.

3 yılda %28 kayıp.

Piyasa hızla düşüşe geçiyor.!!!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku

Florida investor bought for $550k in 2022.

Just sold it for $391k.

28% loss in 3 years.

Market turning down fast.

3 yılda %28 kayıp.

Piyasa hızla düşüşe geçiyor.!!!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Türkiyede olsa 3 yılda 1.550.000 $ ulaşır % 300 değer kazanırdı, ne bu beton aşkı ben çözemedim?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

İBB’ye yönelik 5. dalga operasyonu!

47 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. Listede bulunan bazı isimler:

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün,
    Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hakan Bahçetepe,
    Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara,
    İBB İştiraki İSFALT Müdürü Burak Korzay,
    Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar,
    Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin,
    İBB Genel Sekreter Yardımcısı Erdal Celal Aksoy,
    Ağaç A.Ş. Genel Müdürü Ali Sukas,
    CHP eski milletvekili Aykut Erdoğdu.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 647/651 İlkİlk ... 147547597637645646647648649 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •