Sayfa 648/718 İlkİlk ... 148548598638646647648649650658698 ... SonSon
Arama sonucu : 5743 madde; 5,177 - 5,184 arası.

Konu: IHYAY - İhlas Yayın Holding

Duhul
    Jul 2017
    İkamet
    güneşin doğduğu yer
    Gönderi
    1,082
    Şapkadan tavşan çıkartmasını bekliyoruz...

2.  Alıntı Originally Posted by muhteberu Yazıyı Oku
    herkes ektigini bicer aslı elbet birgün rüchunu bulur neylerse güzel eyler RABBİM layık olan layıgını bulur..
    Bak kardeşim,seni tanımam bilmem dolaysıyla sana özel düşmanlığım,kinim,nefretim,öfkem hatta seni çekemezliğim ,ötekileştirdiğim de yoktur ama buradaki tavır,davranışların,üslubun çok yanlış yani cenaze evinde davul zurna çalıp halay çekiyorsun oldumu şimdi ? Ufak bir tartışmaya girip seni eleştirdiğim içinde üzülüyorum inan ki ama takdir edersin ki bu söz konusu İblis,ahlaksız ,soyguncu,hırsız,vurguncu ,insanları donlarına kadar soyan namus,haysiyet,şeref yoksunu patron ve onu zalimce,duyarsızca,vicdansızca,merhametsizce koruyup kollayan Firavun 2.Ramses ve baş katibi sandalet taşıyıcısı 'Ameni' öfkemi zirveye taşıyıp sinirlerimi bozmuştur..Ben uzun vadeli girdim bu ihlas holding ve iştirak hisselerine çamura,bataklığa gırtlağıma kadar saplandım çıkamıyorum ama siz günlük yada haftalık bilemedin aylık çalışıyorsunuz %10-15 çıktı sat bekle düştü al yapıyorsunuz güle oynaya para kazanıyorsunuz gözümüzde yok iş bilenin kılıç kuş*****n Allah daha çok versin birazda bize insaf edin hatta tahrik etmeyin yeter..Sağlıcakla ve mutlu kal..

3.  Alıntı Originally Posted by levoysalı horofira Yazıyı Oku
    Bak kardeşim,seni tanımam bilmem dolaysıyla sana özel düşmanlığım,kinim,nefretim,öfkem hatta seni çekemezliğim ,ötekileştirdiğim de yoktur ama buradaki tavır,davranışların,üslubun çok yanlış yani cenaze evinde davul zurna çalıp halay çekiyorsun oldumu şimdi ? Ufak bir tartışmaya girip seni eleştirdiğim içinde üzülüyorum inan ki ama takdir edersin ki bu söz konusu İblis,ahlaksız ,soyguncu,hırsız,vurguncu ,insanları donlarına kadar soyan namus,haysiyet,şeref yoksunu patron ve onu zalimce,duyarsızca,vicdansızca,merhametsizce koruyup kollayan Firavun 2.Ramses ve baş katibi sandalet taşıyıcısı 'Ameni' öfkemi zirveye taşıyıp sinirlerimi bozmuştur..Ben uzun vadeli girdim bu ihlas holding ve iştirak hisselerine çamura,bataklığa gırtlağıma kadar saplandım çıkamıyorum ama siz günlük yada haftalık bilemedin aylık çalışıyorsunuz %10-15 çıktı sat bekle düştü al yapıyorsunuz güle oynaya para kazanıyorsunuz gözümüzde yok iş bilenin kılıç kuş*****n Allah daha çok versin birazda bize insaf edin hatta tahrik etmeyin yeter..Sağlıcakla ve mutlu kal..
    anlıyorum çok üzgünüm sizin açınızdan ALLAH yar ve yardımcımız olur İNSALLAH.saygılar.

4.  Alıntı Originally Posted by muhteberu Yazıyı Oku
    anlıyorum çok üzgünüm sizin açınızdan ALLAH yar ve yardımcımız olur İNSALLAH.saygılar.
    Anlayışla yaklaşımınız bir erdemliliktir..Teşekkür ederim..Saygı ve sevgi benden,kardeşim..Allah razı olsun.Dua ile kalın..

Duhul
    Jul 2017
    İkamet
    güneşin doğduğu yer
    Gönderi
    1,082
    Bi sebebin bile yok ise çıkmak için bari yukarıdan kitlemek için fiyat yükselt bari...

6. 19 mayıs ATAM.ızı anma gençlik bayramı kurtulus bayramımız kutlu olsun ALLAH bu vatan için sehit düsen gazi olan basta MUSTAFA KEMAL ATATÜRK olmak üzere hepsinden ALLAH .razı olsun rahmet eylesin vatanımız cumhuriyetinmiz ilenebet yasar İNSALLAH koruyu ve kollayıcısıyız son kanımıza kadar ..

7. sesizlik iyidir heran kasırga kopabilir..

8. ıhgzt fisegi atacak gibi bu uyuz essek modunta..

Sayfa 648/718 İlkİlk ... 148548598638646647648649650658698 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •