Sayfa 648/649 İlkİlk ... 148548598638646647648649 SonSon
Arama sonucu : 5192 madde; 5,177 - 5,184 arası.

Konu: AEFES - Anadolu Efes Biracılık Ve Malt Sanayii A.Ş.

1. BOFA'ya (bana göre) bu ölü fiyatlardan mal gönderenler EYF ve Y Fonları...Son 1 ayda 35 milyon lottan fazla çıkış yaptılar...Şahsi hesaplara virman diyorum ben buna...Fon yatırımcısına yazık günah yahu...Zerre güvenim kalmadı fon piyasasına ..

2. Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

3. Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

4. Anadolu Grubu TOGG'un ortaklarından ve zor zamanlarda Erdoğan'ın çağrısı ile elini taşın altına koymuşlar...Tuncay bey Azerbaycan ve diğer Türk Cumhuriyetlerindeki devlet başkanları ile randevusuz görüşen biri...Yani, bu Rusya meselesine fazla takmamak lazım...İllaki bir şekilde çözülür ancak görebildiğim kadarıyla tahtacı abiler tüm sosyal medyada bu konuyu "ısrarla ve özellikle" öne çıkıyor...Haliyle endeks zirve tazelerken bile kağıda ciddi alıcı gelmiyor...Onlar da rahat rahat top çevirmeye devam ediyor...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

5. Bu "belirsiz" süreç fon yöneticilerine yarıyor ..Dün de takası atmıştım zaten...Son 1 ayda hissenin en dip fiyatlarından 35 milyon lotu şahsi hesaplara sattılar, şimdi de yine fonlara alıyorlar ..Kafadan %20 kâr ..Mis gibi...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

6. Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...

7. Anadolu Efes'in yeniden Rusya pazarına dönüşü önümüzdeki bir kaç hafta içinde netleşir.
    Geçen sene Rusya'nın negatif yönde aldığı karar yüzünden % 50'ye yakın değer kaybı olmuştu.
    Şirketin yeniden pazar payını artırması hissenin de toparlanmasını sağlayacaktır.
    Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...

8. Anadolu grubu ve AEFES

yatırımcısı için güzel haber

Hayırlı ve uğurlu olsun
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 648/649 İlkİlk ... 148548598638646647648649 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •