-
ertan baba damatlıkları aldım giydim filinta gibi oldum sıra sende gelin kızını getirelim artık
) bas gaza baba alemin kralı sensin baba
-
Bilanconuz zararda ama gelecegi parlak
-
Sirket gayimenkulerinin degerlenmesi ve buyuk borcun yapilandirilmasiyla buyuk yatirimcilari kendine cekerm Su durumda da risk almak isteyenler artacakir tabiki
-
ertan baba bu akşam bir haber salda yarın gidip gelinlimizide alalım gelinlikler çok pahalı ertan baba hasretlik cana yetti artık ertan baba
-
Açıklamalar
Kervansaray*Uludağ Oteli*ile ilgili olarak yaptığımız hukuk mücadelesi neticesinde;
Bursa 3.*İdare*Mahkemesi nezdindeki açmış olduğumuz davada*Mahkeme, hakkımızda*4916 sayılı yasanın*uygulanmasının gerekli olduğu ve bu konudaki ret*konulu Bakanlık işleminin*iptal edilmesine hükmetmiş ve lehimize*karar*vermişti. Bu karar üzerine;* Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nın tarafımıza*tebliğ edilen yazısında;* Bursa 3. İdare Mahkemesi'nin kararına*göre*4916 sayılı Kanun'un Geçici 2 nci maddesinden yararlanma talebimizin*olup*/ olmadığı Şirketimize sorulmuş olup Orman ve Su İşleri Bakanlığı'na*cevaben 4916 sayılı Kanun'un Geçici 2 nci maddesi*hükmünden*yararlandırılmamıza ilişkin yazılı başvurumuzu yapmıştık.
Yukarıda*anlatılan Bursa 3. İdare Mahkemesi'nin kararına karşı Orman ve Su İşleri*Bakanlığı'nca Danıştay 8.Dairesi nezdinde yapılan temyizde, Bursa 3.İdare*Mahkemesi'nin temyize konu kararının Şirketimiz aleyhine bozulmasına karar*verilmiş olup Şirketimiz aleyhine verilen işbu kararın düzeltilmesi için*Danıştay 8.Dairesi'ne söz konusu kararın düzeltilerek kaldırılması ve 4916*Sayılı Kanun'un Geçici 2. Maddesinden yararlanma talebinin reddine ilişkin*işlemin iptaline karar veren Bursa 3.İdare Mahkemesi'nin kararının onanması talep*edilmiş ancak Danıştay 8.İdare Mahkemesi karar düzeltme talebimizin reddine*karar vermiştir.
Son olarak*Bursa 3.İdare Mahkemesi, Danıştay 8.Dairesi'nin bozma kararına uymayarak yukarıda*da açıklandığı üzere hakkımızda 4916 sayılı yasanın*uygulanmasının gerekli*olduğu ve bu konudaki ret konulu Bakanlık işleminin*iptal edilmesine ilişkin*vermiş olduğu kararında ısrar edilmek sureti ile dava konusu işlemin Şirketimiz*lehine iptaline karar vermiştir.
Sayın, Pay sahiplerine duyurulur.
KERVANSARAY YATIRIM*HOLDİNG A.Ş.
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
-
-
Olumlu haberler pes pese gelmeye basliyor. Mahkeme isi bana gore biti artik. En kotu ihtimalin gerceklesmesi bile 3-4 yil surer. Oteli de bu kis acarlar artik.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri