Sayfa 649/964 İlkİlk ... 149549599639647648649650651659699749 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 5,185 - 5,192 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1. ertan baba damatlıkları aldım giydim filinta gibi oldum sıra sende gelin kızını getirelim artık ) bas gaza baba alemin kralı sensin baba

2. Bilanconuz zararda ama gelecegi parlak

3. Sirket gayimenkulerinin degerlenmesi ve buyuk borcun yapilandirilmasiyla buyuk yatirimcilari kendine cekerm Su durumda da risk almak isteyenler artacakir tabiki

4. ertan baba bu akşam bir haber salda yarın gidip gelinlimizide alalım gelinlikler çok pahalı ertan baba hasretlik cana yetti artık ertan baba

5. Açıklamalar

Kervansaray*Uludağ Oteli*ile ilgili olarak yaptığımız hukuk mücadelesi neticesinde;

Bursa 3.*İdare*Mahkemesi nezdindeki açmış olduğumuz davada*Mahkeme, hakkımızda*4916 sayılı yasanın*uygulanmasının gerekli olduğu ve bu konudaki ret*konulu Bakanlık işleminin*iptal edilmesine hükmetmiş ve lehimize*karar*vermişti. Bu karar üzerine;* Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nın tarafımıza*tebliğ edilen yazısında;* Bursa 3. İdare Mahkemesi'nin kararına*göre*4916 sayılı Kanun'un Geçici 2 nci maddesinden yararlanma talebimizin*olup*/ olmadığı Şirketimize sorulmuş olup Orman ve Su İşleri Bakanlığı'na*cevaben 4916 sayılı Kanun'un Geçici 2 nci maddesi*hükmünden*yararlandırılmamıza ilişkin yazılı başvurumuzu yapmıştık.

Yukarıda*anlatılan Bursa 3. İdare Mahkemesi'nin kararına karşı Orman ve Su İşleri*Bakanlığı'nca Danıştay 8.Dairesi nezdinde yapılan temyizde, Bursa 3.İdare*Mahkemesi'nin temyize konu kararının Şirketimiz aleyhine bozulmasına karar*verilmiş olup Şirketimiz aleyhine verilen işbu kararın düzeltilmesi için*Danıştay 8.Dairesi'ne söz konusu kararın düzeltilerek kaldırılması ve 4916*Sayılı Kanun'un Geçici 2. Maddesinden yararlanma talebinin reddine ilişkin*işlemin iptaline karar veren Bursa 3.İdare Mahkemesi'nin kararının onanması talep*edilmiş ancak Danıştay 8.İdare Mahkemesi karar düzeltme talebimizin reddine*karar vermiştir.

Son olarak*Bursa 3.İdare Mahkemesi, Danıştay 8.Dairesi'nin bozma kararına uymayarak yukarıda*da açıklandığı üzere hakkımızda 4916 sayılı yasanın*uygulanmasının gerekli*olduğu ve bu konudaki ret konulu Bakanlık işleminin*iptal edilmesine ilişkin*vermiş olduğu kararında ısrar edilmek sureti ile dava konusu işlemin Şirketimiz*lehine iptaline karar vermiştir.

Sayın, Pay sahiplerine duyurulur.

KERVANSARAY YATIRIM*HOLDİNG A.Ş.

SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. yorum yok mu dostlar

7. hayırlı olsun

8. Olumlu haberler pes pese gelmeye basliyor. Mahkeme isi bana gore biti artik. En kotu ihtimalin gerceklesmesi bile 3-4 yil surer. Oteli de bu kis acarlar artik.

Sayfa 649/964 İlkİlk ... 149549599639647648649650651659699749 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •