Günlük al sat yok kesinlikle yapmayın tavsiye etmiyorum
1 trend varmı
2 ne yöne
3 bu trend nerede bitebilir
4 kesinlikle stop koy
Günlük al sat yok kesinlikle yapmayın tavsiye etmiyorum
1 trend varmı
2 ne yöne
3 bu trend nerede bitebilir
4 kesinlikle stop koy
Buraya kopyalarmisin o muhabbetleri eğer kopyalamazsan en basit haliyle yalan söylüyorsun
Kopyalarsan özür dilerim.
Tam %27'lik bir düzeltme yapmıştı o dönem. Sonrasında yükselir demişsin ama malı bir kere kaptırdıktan sonra dönüp yukarıdan alması kolay değil ve alamadık.
Neyse, polemiği daha fazla uzatmayacağım, ben de tam hatırlayamamışım ama sen de kafaları karıştırmışsın.
Aslında diyeceğim o ki; hissede bir potansiyel doğmuşsa, ufak dalgalardan yararlanacağım derken büyük resmi kaçırmamak lazım. Bu da buradaki son sözüm olsun, hak edenlere bol kazançlar.
Borsa genel kısmı
Küçük yatirimci portföyu
İlk sayfa tarihe bakın portföyde Info var
Maliyeti yazıyor
Sonra 15 Nisan'da satilmis sonra açın Info grafiğine bakın 5 lirada 3 liraya düşüş tam 10 ay
İnsana çamur atmak kolay ama bu ülke bu tip insanlari praga büyük elçi almanyaya ateşe olarak atıyor
Ben kağıdı satmadim Nisan 2021 e kadar tuttum
Sonrası zaten ortada herkese bol kazançlar bir stratejiniz olsun
Üstatlar sonuç olarak bu kağıdın yakın ve uzun hedefini nereler görüyorsunuz? Arkasında Verusa gibi bir dev var şirketin yarısını satın almış işletiyor yeni yatırlarla bu şirketi okutup büyütüp adam mı edecek yoksa sokağa bırakıp ne hali varsa görsün mü diyecek bunu zaman gösterecek. eğer oyuncular arasında sahibi varsa bence kesin vardır.. kendisini verusadan iyi tanıyorum zamanında çok süründürdü öyle kolay ekmek yedirmez bir tabiatı vardır..verusa 15 lerdeyken iyi dayaklar yemiştim. ben aldığım kağıdı en az 3 ay tutarım. 2022 ilk 3 aylık bilanço Nisan başında gelir o bize geleceği zaten gösterir ama o zamana kadar tahtacılar ne düşünür neler yaparlar bilemiyorum. zaten bilanço iyi gelirse ne yaptıkları umurumda olmaz bekleme süremi 2 yıl daha uzatırım. takaslara bakarsanız benim anladığım mal toplu gibi. gerisi psikolojik dayanıklılık ..:)
Son kez yazıyorum
Bu tip kagitlarin sahibi hep vardır.
Patronun kötü belli hiç satmadı öyle duruyor
Ondan icazet almadan operasyon olmaz nihayi operasyonda herkes satar çıkar
Şu an bana göre 40 45 lere rahat taşınır
Ordan sonrası düzeltme gelir 5 6 ay süründürür ve yeni bir hareket başlatır coookkk uzunda
Mesela petrokent tam 12 yıl bekletmis bir arkadaş yazdı bire 12000 kazandırdı
Burada önemli olan trendleri yakalamak
Yer İmleri