Sayfa 649/948 İlkİlk ... 149549599639647648649650651659699749 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 5,185 - 5,192 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1. Sifirlarsa da bildirim zorunluluğu yok. Siz sifirladiginizda bildirim yapmıyorsanız o da bildirmek durumunda değil.
    Takaslardan takip ettigim kadarıyla mali ziraat'te. Ama siz yine de bana ve takaslara çok guvenmeyin. Yarın Birgün virmanlar satar. Önemli olan bu mal bu para eder mi? Kazanç ya da kaybimizin yanıtı burada gizli.

2.  Alıntı Originally Posted by Shiva Yazıyı Oku
    Sifirlarsa da bildirim zorunluluğu yok. Siz sifirladiginizda bildirim yapmıyorsanız o da bildirmek durumunda değil.
    Takaslardan takip ettigim kadarıyla mali ziraat'te. Ama siz yine de bana ve takaslara çok guvenmeyin. Yarın Birgün virmanlar satar. Önemli olan bu mal bu para eder mi? Kazanç ya da kaybimizin yanıtı burada gizli.
    Ne zmanan beri takiptesiniz bilmiyorum ama 2 milyon küsur malı vardı ziraatte.Kapa bildirdiği satışalrıda burdan yaptı.%5 sınırına ulaşınca bildirimleri kesti.
    Sattığını bildiğimiz 1 milyon küsur lotu var oda başka bir yerden başka biri adına almadıysa.

3. Wpatron sata sata doyamadi....

4.  Alıntı Originally Posted by unsal Yazıyı Oku
    Wpatron sata sata doyamadi....
    Kimden bahsettiniz?

5. 2.42 ye demir attı.

6. İlk çeyrekte görüşürüz.Beni kanser etti bu kağıt.

7. Gelde şu gapı kapat bari

“”Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum.””
    ''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''

8. Derinlik atacak varmı acaba kim satıyor bu kadar %4 düşecek ne oldu da haberimiz yok.

Sayfa 649/948 İlkİlk ... 149549599639647648649650651659699749 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •