Sayfa 649/656 İlkİlk ... 149549599639647648649650651 ... SonSon
Arama sonucu : 5241 madde; 5,185 - 5,192 arası.

Konu: DURDO - Duran Doğan Basım

1. Duran Doğan değil tam Sıçan Doğan...Hiçbirşeye tepki yok. Borsa yükseliyor yine düşüyor. Borsa düşüyor bu yine düşüyor. Son 20 muma bakarmısınız neredeyse tamamı kırmızı...200 değil 1000 günlük ortalamaya inerse şaşırmamak lazım. Bu kadar düşüşün hiçbir açıklaması olamaz.

Geldi yine felaket tellalı cümlesi yerine itibar puanı verilmesini tercih ederim.

38.29 tl olan 200 g.agirlikli ortalamayı kırdı maalesef.
    Bir an önce bunun üstüne atması lazım.

Altta 244 g.fibonacci ortlamasi var 33-35 arası.
    Buralar çok ciddi alım fırsatı olabilir.

Bugüne kadar her dediğim çıkmış olsa bile

Bana inanıp yatırım yapmayın. Herkes kendi aklını kullansin.
    Endexte yükseliş genele yapılmadığı için dünkü yükseliş tepki kalır bence.

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. 60 tan beri umut saçanları gördük! Aynı gün Konferans düzenleyip 60 tan malı kitleyenleri de biliyoruz. Düşüş olur sadece bu hisse düşmüyor zaten ama bu hisse çok ciddi negatif ayrışıyor tepki bile gelmiyor çünkü. Beklentisi iyi olsaydı mutlaka bir tepki gelirdi.Israrla düşmesi kafalarda soru işareti bırakıyor. Şimdiye kadar Destek mestek dinlemedi bam güm indirdiler. Bu arada 200 günlük ortalamayı aşağı kıralı 5 gün oldu zaten.Teknik olarak TL bazlı çok önemli bir destek seviyesindeyiz. Bakalım buradan tepki gelecek mi? Dolar bazlı haftalık destek ise 1,80 usd seviyelerinde kurla çarpınca 35 seviyelerine denk geliyor eğer tutunamazsa freni patlamış bu kamyonun bir sonraki durağı orası olur.

https://www.resimupload.org/r/7AEQ61
    Son düzenleme : ReaLInvestor; 09-05-2023 saat: 18:30.

4. Günlerdir yazıyorum...Bu düşüşün sebebi farklı diye..Millete kitlediler diye...Dönen oyunu göremeyenler şimdi bilançoya bakıp iş işten geçtikten sonra anlamışlardır. Malesef bende tutuyordum hisseyi. Gerçekten çok yazık...Hisse tam 60 TL iken 80 TL fiyat veren ve konferans düzenleyip hisseyi uçacak kaçacak diye millete aldıran ALnus Yatırım sana ne demeli bilemedim şimdi.

Kötü bilanço sebebiyle günlerdir düşüş oldu beklenti fiyatlandi deyip yukarı yapabilirler.
    Karamsar olmayın

6.  Alıntı Originally Posted by UZMAN1974 Yazıyı Oku
    Kötü bilanço sebebiyle günlerdir düşüş oldu beklenti fiyatlandi deyip yukarı yapabilirler.
    Karamsar olmayın

Aldığımdan beri içimde kötü bir his vardı aslında bununla ilgili. Alnus Yatırım 12 aylık bilançonun noktası noktasına 270 milyon kar tahmin ediyoruz dedi. Böyle yan tahtada bu denli isabetli tahmin yapmak ilk şüphemi oluşturmuştu zaten. Meğer amaç alıcı kitlesini malı kitlemek üzere çekmekmiş.12 aylık bilanço geldiğinde ertesi gün kuşlu sitede konferans verdi Alnus araştırma direktörü. 200e yakın kişi vardı ve hisse inanılmaz yüksek hedef fiyatla pazarlandı ve müthiş beklentiler anlatıldı vs. Ertesi gün hisse taban yedi en çok satan kurum da bir önceki gün konferansı yapan Alnus Yatırım dı. Orada iyice şüphelenmiştim aslında malı elimize verdiler diye. Yanıltmadıda . Bunları Allah'a havale ediyorum. Hızlı düşünce ve borsa geneli seçim belirsizliği vs nedeniyle düşünce bizide uyuttu ve satamadık.Tam katakulleye geldik. Bilanço beklentisi zaten kötüymüş bu yüzden düşüş oldu evet ama gelen bilanço beklenilenden daha mı kötü oldu orasını bilemiyoruz işte. Hacimsiz tahta satan mutlaka ağırlıkta olacaktır, bana göre yarın çok büyük ihtimalle taban olur.

Evet çok büyük tongaya düştük galiba,haklıymışsınız
     Alıntı Originally Posted by ReaLInvestor Yazıyı Oku
    Aldığımdan beri içimde kötü bir his vardı aslında bununla ilgili. Alnus Yatırım 12 aylık bilançonun noktası noktasına 270 milyon kar tahmin ediyoruz dedi. Böyle yan tahtada bu denli isabetli tahmin yapmak ilk şüphemi oluşturmuştu zaten. Meğer amaç alıcı kitlesini malı kitlemek üzere çekmekmiş.12 aylık bilanço geldiğinde ertesi gün kuşlu sitede konferans verdi Alnus araştırma direktörü. 200e yakın kişi vardı ve hisse inanılmaz yüksek hedef fiyatla pazarlandı ve müthiş beklentiler anlatıldı vs. Ertesi gün hisse taban yedi en çok satan kurum da bir önceki gün konferansı yapan Alnus Yatırım dı. Orada iyice şüphelenmiştim aslında malı elimize verdiler diye. Yanıltmadıda . Bunları Allah'a havale ediyorum. Hızlı düşünce ve borsa geneli seçim belirsizliği vs nedeniyle düşünce bizide uyuttu ve satamadık.Tam katakulleye geldik. Bilanço beklentisi zaten kötüymüş bu yüzden düşüş oldu evet ama gelen bilanço beklenilenden daha mı kötü oldu orasını bilemiyoruz işte. Hacimsiz tahta satan mutlaka ağırlıkta olacaktır, bana göre yarın çok büyük ihtimalle taban olur.

8. Yatırımcı İlişkilerine mail attım. Bu işi takip edeceğim. Hissedar arkadaşlarım lütfen sizde destek olunuz.

Sayın Yatırımcı İlişkileri Yetkilisi,

"Borsa İstanbulda işlem gören DURDO hissesi ile ilgili içeriden bilgi alınarak fiyatın 1 aylık sürede %50 ye yakın değer kaybettiğini biz yatırımcılar 3 aylık bilançonun gelmesinden sonra öğrenmiş bulunduk ve geri alım açıkladığınız halde geri alım yapılmadığını görüyoruz. Şirkeriniz ile ilgili gelecek dönem faaliyet raporlarının yetkili kurumlar ile paylaşılmadığı bilgisi aldık.Hissedarlar olarak çok ciddi mağdur edilmiş durumdayız. Konu ile ilgili gereğinin yapılmasını aksi taktirde SPK ile ilgili soruşturma başlatılması talebimizi topluca ileteceğimiz bilgisini paylaşmak istedim."

Sayfa 649/656 İlkİlk ... 149549599639647648649650651 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •