Originally Posted by
ReaLInvestor
Aldığımdan beri içimde kötü bir his vardı aslında bununla ilgili. Alnus Yatırım 12 aylık bilançonun noktası noktasına 270 milyon kar tahmin ediyoruz dedi. Böyle yan tahtada bu denli isabetli tahmin yapmak ilk şüphemi oluşturmuştu zaten. Meğer amaç alıcı kitlesini malı kitlemek üzere çekmekmiş.12 aylık bilanço geldiğinde ertesi gün kuşlu sitede konferans verdi Alnus araştırma direktörü. 200e yakın kişi vardı ve hisse inanılmaz yüksek hedef fiyatla pazarlandı ve müthiş beklentiler anlatıldı vs. Ertesi gün hisse taban yedi en çok satan kurum da bir önceki gün konferansı yapan Alnus Yatırım dı. Orada iyice şüphelenmiştim aslında malı elimize verdiler diye. Yanıltmadıda . Bunları Allah'a havale ediyorum. Hızlı düşünce ve borsa geneli seçim belirsizliği vs nedeniyle düşünce bizide uyuttu ve satamadık.Tam katakulleye geldik. Bilanço beklentisi zaten kötüymüş bu yüzden düşüş oldu evet ama gelen bilanço beklenilenden daha mı kötü oldu orasını bilemiyoruz işte. Hacimsiz tahta satan mutlaka ağırlıkta olacaktır, bana göre yarın çok büyük ihtimalle taban olur.
Yer İmleri