Ayrılma haklarının belirlenmesinde bir değişiklik olması halinde değerleme
yöntemi mevzuata uygun olacak şekilde güncelleyeceğimizi ifade etmek isteriz.
Şirket konferansda bunu dediyse daha ne desin yine,bende izledim ama kaçırdım muhtemelen,
Ayrılma hakkı belirlenmesinde değişim olması durumu demek,spk bizden istekte bulunursaya karşılık gelmektedir aslında,
Eğer spk son çıkan kanun değişikliğine göre hazırladığı tebliğe göre şirkete derse,haydi aslanım değiştir şunları,
Şirkette şunu diyecek demekki,yaptığımız değerlemeyi yeni mevzuata göre değiştircezi net söylemiş.
iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar telekonferansa metnini okudum .
Bir kısım hakkında fikrimi yazayım.
Diyorlar ki , ayrılma fiyatını eskiye göre belirledik ama yeni tebliğ gelirse güncelleyeceğiz.
Ayrılma fiyatı da bizim belirlediğimiz eşiğin üzerinde gelirse yönetim kurulu, genel kurula birleşmenin iptal edilmesini sunacak diyor.
Bana göre bunların soda için eşiği 9.32 . Eşik bu olmasa değerleme raporunda bu ortalama çıkmazdı. Çünkü adil fiyatta en yüksek alınıyor. Yahut da pazarlığı buradan başlatıyorlar. Belki de eşikleri 12 lira . Çünkü değerleme raporundaki oranlar da tartışılmalı.
Ve adamlar Spk 'nın kendi eşiklerinden daha yüksek bir fiyat verebileceğini de hesaba katıyorlar . O halde de iptal olur .
Eğer doğru düşünüyorsam, soda için ayrılma fiyatının tabanı 9.32 .
Diğer hisseler için de taban değerleme raporundaki fiyat.
Ayrılma hakkının kullanımı için de net bir şey söyleyemeyiz demişler. O konu da belirsiz.
Yer İmleri