Sayfa 649/1002 İlkİlk ... 149549599639647648649650651659699749 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 5,185 - 5,192 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - VI

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Hastane Fatma Girik’in Covid 19’a bağlı çoklu organ yetmezliği sebebiyle hayatını kaybettiğini açıkladı
    Tanrı günahlarını affetsin.

Sevenlerine sabırlar.

Bir çınarı daha yitirdik.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Cafe Trend&Trade - VI

8-14 Ocak tarihleri arasında illere göre 100 bin kişide görülen vaka sayısı :

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Hastane Fatma Girik’in Covid 19’a bağlı çoklu organ yetmezliği sebebiyle hayatını kaybettiğini açıkladı
    Aliyamiyorum, bu organlarin sorunlari hepsi bir anda mi ortaya cikmis? coklu organ yetmezligi......

8-14 Ocak tarihleri arasında illere göre 100 bin kişide görülen vaka sayısı :

8-14 Ocak arasında vaka yoğunluğu bir önceki haftaya göre en çok artan 10 ilimiz: Bingöl, İstanbul, Bolu, Rize, Kocaeli, Erzurum, Ankara, Bilecik, Tunceli, Trabzon.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Alıntı Originally Posted by hayalım Yazıyı Oku
    Aliyamiyorum, bu organlarin sorunlari hepsi bir anda mi ortaya cikmis? coklu organ yetmezligi......
    değil tabii.. genellikle önce akciğer ve / veya kalp yetmezliğe girer,diğer organlar ( böbrek, karaciğer gibi ) terminal

dönemde eşlik eder
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu, 'Cumhurbaşkanına hakaret' soruşturması kapsamında tutuklanan Sedef Kabaş'ın sözleri nedeniyle Tele 1'e 5 kez program durdurma ve üst sınırdan idari para cezası yaptırımı uyguladı. Aynı ihlalin tekrarları halinde kanalın lisansı iptal edilebilecek

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu, 'Cumhurbaşkanına hakaret' soruşturması kapsamında tutuklanan Sedef Kabaş'ın sözleri nedeniyle Tele 1'e 5 kez program durdurma ve üst sınırdan idari para cezası yaptırımı uyguladı. Aynı ihlalin tekrarları halinde kanalın lisansı iptal edilebilecek

program durdurma o programı durdurma şeklindemi yoksa ekrarn karartmamı
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

8. belli bir yaş grubu dışında tv izleme oranları ciddi düştü. Birçok kişi sosyal medya ve paralı platformları izliyor sadece.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Sayfa 649/1002 İlkİlk ... 149549599639647648649650651659699749 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •