Sayfa 649/1003 İlkİlk ... 149549599639647648649650651659699749 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 5,185 - 5,192 arası.

Konu: Viop LXIII

Tutuklamalarda 2 büyük gerekçe vardır
    1 kaçma ihtimali
    bu imamınoğlan için saçma bir gerekçe
    2 delilleri karartma şüphesi
    Buda iddia makamı için saçma demekki elinde kesin delil yok
    bir halt olacağı yok.

dün çirkef medyası (cnn turk ) zabaha kadar
    ''öyle teröristleri işe aldı, böyle ilişkisi var... kent uzlaşısı... o, bu '' en son bi abdullah öcalan'a eşdeğerdir demedikleri kalmıştı

noooldu ?

iktidar, başkanlık tatlı geldi değil mi ? baştan kaybetmemek lazım denildi öylemi ?

3. Etkili Haber
    @etkilihaber
    ·
    8s
    A Haber, Özgür Özel'in "polisle çatışmayalım" demek için yaptığı konuşmanın sonunu keserek "polisle çatışalım" demiş gibi verdi.

https://x.com/etkilihaber/status/1903618670292820236

bunların insanları yanıltıcı haber vermekten ve halkı ganyana getirmekten işlem yapılmalı.
    ben akşam seyrettim olayın devamı öyle değil alışmışlar kasetlerde kes yapıştıra.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Etkili Haber
    @etkilihaber
    ·
    8s
    A Haber, Özgür Özel'in "polisle çatışmayalım" demek için yaptığı konuşmanın sonunu keserek "polisle çatışalım" demiş gibi verdi.

https://x.com/etkilihaber/status/1903618670292820236

bunların insanları yanıltıcı haber vermekten ve halkı ganyana getirmekten işlem yapılmalı.
    ben akşam seyrettim olayın devamı öyle değil alışmışlar kasetlerde kes yapıştıra.
    Dün gece seyrettim ben canlı CHP gençlik kolları başkanı dinlemiyordu habire havai fişek atıyorlar iki üç kez uyardı Özgür Özel. Adamı takan yok.

Cumhuriyet Başsavcılığımızca yürütülen soruşturmalar kapsamında nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince; Mali nitelikli soruşturma kapsamında şüpheli Ekrem İmamoğlu'nun suç örgütü kurmak ve yönetmek, rüşvet almak, irtikap, hukuka aykırı olarak kişisel verileri kaydetmek ve ihaleye fesat karıştırmak suçlarından tutuklanmasına, Şüpheli Ekrem İmamoğlu hakkında ise üzerine atılı silahlı terör örgütüne yardım etme suçundan kuvvetli suç şüphesi bulunmakla birlikte mali nitelikli suçlardan zaten tutuklanmasına karar verildiğinden bu aşamada gerek görülmemekle talebin reddine karar verilmiştir.
    bir halt olacağı yok.

Şişli belediye başkanı ve İBB genel sekreter yardımcısı Mahir Polat terör soruşturmasından tutuklandı

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

7.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Tutuklamalarda 2 büyük gerekçe vardır
    1 kaçma ihtimali
    bu imamınoğlan için saçma bir gerekçe
    2 delilleri karartma şüphesi
    Buda iddia makamı için saçma demekki elinde kesin delil yok
    müfettişler 5 yıldır belediye hesaplarını didik ediyorlar, vazo çalmak istesen korkarsın binlerce soruşturma onlarca müfettiş..

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı : Başsavcılıktan yapılan açıklama:

"Cumhuriyet Başsavcılığımızca yürütülen soruşturmalar kapsamında nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince;

Mali nitelikli soruşturma kapsamında şüpheli Ekrem İmamoğlu’nun suç örgütü kurmak ve yönetmek, rüşvet almak, irtikap, hukuka aykırı olarak kişisel verileri kaydetmek ve ihaleye fesat karıştırmak suçlarından tutuklanmasına,

Şüpheli Ekrem İmamoğlu hakkında ise üzerine atılı silahlı terör örgütüne yardım etme suçundan kuvvetli suç şüphesi bulunmakla birlikte mali nitelikli suçlardan zaten tutuklanmasına karar verildiğinden bu aşamada gerek görülmemekle talebin reddine karar verilmiştir."

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 649/1003 İlkİlk ... 149549599639647648649650651659699749 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •