Sayfa 65/639 İlkİlk ... 1555636465666775115165565 ... SonSon
Arama sonucu : 5110 madde; 513 - 520 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1. içimden bir his bugün 39 kapatacak diyorr

2.  Alıntı Originally Posted by sabreden Yazıyı Oku
    biri dalga geçiyor galiba,25650 lotla 37 de uzlaşıyor,17350 lot satışta bekliyor
    birisi kademeleri yokluyor galiba az öncede 0,36 da uzlaşıyordu 40 bin lotla
    suan 25.650 lotla 0,37 tl de uzlaşma

3. Borsa 91 bin olmuş bizim ölmüş eşşek 37 kuruş. .yazık çok yazık geçen zamana çocuklarımızın rizkina

4. Yok genel kurul olacakmış yok 1 tl yi gidecekmiş..yok dipnot olumsuzsa dava acilacakmis...mış da mış. ..tammmm 18 ay oldu...paramız yarıya indi ve hala bu patronlardan umut bekleyenler var. Ya çok iyi niyetlisiniz ya da tam tersi kotuniyetli ..ortası yok bunun...

5.  Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    Yok genel kurul olacakmış yok 1 tl yi gidecekmiş..yok dipnot olumsuzsa dava acilacakmis...mış da mış. ..tammmm 18 ay oldu...paramız yarıya indi ve hala bu patronlardan umut bekleyenler var. Ya çok iyi niyetlisiniz ya da tam tersi kotuniyetli ..ortası yok bunun...
    Beklemekten başka çare var mı acaba???

Bu fiyatlardan niye satayım???

Aylardır bekliyorum batmayacak ise 2018 e kadar somut adımlar atmak zorunda bunu da 1 martta deklare etti...
    Bilanço dipnot beklentisinin yerini yapılacak toplantı aldı orada çıkacak kararlara göre hisse fiyatı şirketin geleceği şekillenecek...

Burada sorulması gereken bu toplantı tarihi ne zaman?
    Alınabilecek kararlar ne olabilir???

2 hafta öncesine kadar hacim 5 bin lira fiyat 33 iken hacim ve fiyat takip değişim hisse sahiplerini umutlandiriyor...

İnşallah çok uzun sürmez bu kararın alınması.
    Bugün gün içinde yorumları okuduysaniz muhtemelen Mart sonu veya Nisan ayında toplantı yapılacak diye tahminde bulunduk.

Fiyatın 37 olması bile hala bir umutlu bekleyişin göstergesi çünkü 30 kuruş olduğunu da biliriz...

Yazdıklarım tamamen beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir

6. Bugünlerde tekrar 0.33 e vurdurabilirler

Sent from my SM-N910C using hisse.net mobile app

7. Vursada alsak maliyeti dusuremedim yatirim tavsiyesi degildir batti balik yan gider

8.  Alıntı Originally Posted by akpaz554 Yazıyı Oku
    Bugünlerde tekrar 0.33 e vurdurabilirler
    Sent from my SM-N910C using hisse.net mobile app
    Bu saatten sonra zor hatta 35 bile olmayabilir... millet izin vermez o hataya dusmezler...

Bir ay önceki psikoloji gitti bu hissede benim beklentim ise 40 üstüne atacak 40 dip seviyelere olacak ta ki toplantı olana kadar...

Yazdıklarım tamamen beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir

Sayfa 65/639 İlkİlk ... 1555636465666775115165565 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •