-
Kuyas yarına ne yapar acep
-
Oç spek hep aynı nakarat tavan yap ertesi gün yükselt sonra tabana git ayrıca alan oldukça daha da aşağı verecek gibi duruyor toparlamaya hiç niyeti yok aşağı yukarı yapa yapa dibe vuruyor YTD
SM-G7105 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Dün kaçırdım kağıdı diye üzülüyordum lakin bugün yine ele vermişler..huylu huyundan vazgeçmiyor...
-
Oç şu hareketi yapmasa kağıt gidecek kendisinde dünya kadar mal var kendiside kazanacak ama o.ç luğu parayla olmadığı için böyle oluyor. Bende bugün almayı düşünüyordum
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
Oç spek hiç şaşırtmıyorsun yalandan toparlanıyor izlenimi verip 5 kademe yukarı at sonra milleti mallandır ve hop 10 kademe aşağı 2. Devre kesicide geldi adamlar hisseyi neden yükseltsin ki 1 75 lerden alıyor 2 40 lardan satıyor yine aynı yere gelince alıp yukardan satıyor spk ne yapıyorsun diye hesap da sormuyor amk al brüte zaten gitmiyor en azından patron alıcı olmayınca yukarı atacak mecburen YTD
-
BackqRound hocadan izin alınarak paylaşılmıştır.......

BEKLENTİMİZE UYGUN OLARAK 4. İÇSEL TEPKİ YÜKSELİŞ DALGASI İLE YUKARI HAREKETİNİ SÜRDÜREN KUYAS HİSSESİ 05.09.2018 TARİHİ İLE BUGÜN 2.44 SEVİYESİNİ TEST ETMEYİ BAŞARMIŞTIR.BU HEDEF SONRASI HİSSENİN ŞU DAKİKALARDA KAR SATIŞLARI İLE 1.97 SEVİYELERİNE KADAR GERİ ÇEKİLMİŞ OLDUĞU GÖRÜLMEKTE.OLUŞAN BAR CHART HAFTALIK OLDUĞUNDAN PARİTE YUKARIDA 2.44 AŞAĞIDA İSE 1.86 SEVİYELERİ ARASINDA GELGİTLER YAŞAYABİLİR.
SON DURUM İLE KADEME ANALİZİ...
-
Alın alın siz aldıkça aşağı verecek birazdan tabandan almak için sıraya girersiniz yarın daha da aşağı verir 1 saatteki hacme bak YTD
-
Zaten kaç zamandır aynı hareketleri yapıyor yeni değil ki YTD
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri