Sayfa 65/1223 İlkİlk ... 15556364656667751151655651065 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 513 - 520 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

1.  Alıntı Originally Posted by bullcosmos Yazıyı Oku
    bende düşünmüyorum, saydığın ülkelerde kooperatifler çalmayı yapınca cezası büyük demekki, vay sen nasıl kralın malını çalarsın hesabı, burada elini kolunu salladı gezdi çalan müdürler, ondan olsa gerek güven diye bişey olmuyor, güven için bikaçını sallandıracaksın bak ozaamn çalan müdür görecekmisin...müdür akıllı halk cahil ya ondan oldu bunlar...
    Yani halk cahil bu bedenle kendi çıkarlarını düşünemiyor. Kendisi lehine olacak kararları almaktan aciz diyorsun..
    HAKLISIN BU HALKIN BÖYLE TERCİHLER SIRASINDA KENDİ ÇIKARINI DÜŞÜNENEYECEK KADAR CAHİL OLDUĞU TESPİTİNE KATILIYORUM

BAŞKA SORUM YOKTUR SAYIN FORUM AHALİSİ.. 😂

HALKI AŞAĞILAYAN CEHAPE ANLAYIŞI KAÇMIŞ ÜÇ HARFLİNİN İÇİNE 🤣

2. kabineden sonra ralli olur diyorlar kulislerde, bana pek mantıklı gelmedi ama ne biliyin hani belki olur ya diye seyttiremiyoruz. ula arkadaş kim cikartiyo böyle şeyleri
    Hamdım Piştim Yandım
    31.07.2025 tüm parayı yine aselse gömdüm mertabi

3. mesela hollandada az önce sorduğum arkadaş demişti, kendisi öğretmenlikten emekli matematik öğretmeniydi orada, pek çok okulda çalışmış, bazı okullarda her gün ilk ders saatinin ilk yarım saati yada 45 dakikasında serbest incil okuma vardır, son ders saatinin son yarım saati yada 45 dakikasında aynı şekilde incil okurlar serbesttir her öğrenci açar okur öğrenir, bişeyler giriyor demekki beyinlerine, cahillikten kurtuluyorlar, ama tabii hak kitabı okusalar hepten doğruyu öğrenir hayatlarındada uygılarlardı, ağaç yaşken eğilir sonuçta..

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Çocukken görünmezlik pelerini hayal etmiştim.
    Şimdi nufus arttı kimse seni bilmeden uzun yıllar kalabalık arasında yaşayabilirsin.

Öte yandan AVM de markette unlu kişilerle sunucularla vs karşılaşınca içinden selam vermesek ayıp olur mu diye geçiyor sonradan tanışmadığını hatırlıyorsun. Onlar da alışmış ortada kimse yokmuş gibi dolaşıyorlar.
    Kalabalığın içinde yalnız olmak.
    Günümüzde çoğumuz böyle yaşıyoruz.

5.  Alıntı Originally Posted by RONİN Yazıyı Oku
    Yani halk cahil bu bedenle kendi çıkarlarını düşünemiyor. Kendisi lehine olacak kararları almaktan aciz diyorsun..
    HAKLISIN BU HALKIN BÖYLE TERCİHLER SIRASINDA KENDİ ÇIKARINI DÜŞÜNENEYECEK KADAR CAHİL OLDUĞU TESPİTİNE KATILIYORUM

BAŞKA SORUM YOKTUR SAYIN FORUM AHALİSİ.. ��

HALKI AŞAĞILAYAN CEHAPE ANLAYIŞI KAÇMIŞ ÜÇ HARFLİNİN İÇİNE ��
    müdür okumuş halk cahil ya

derken, müğdürün bakış açısını yazdım aslında, işine gelmedi çakallık yapıyorsun benim düşüncem olduğunu iddia ediverdin, hep aynısınız zaten...yok aslında birbirinizden farkınız, torna olsa böyle çıkarmaz piyasaya okumuşunu

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,229
    Blog Entries
    1
    Şu Hollanda

Bir miktar uyuşturucunun serbest oldğu yer değilmi..

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Alıntı Originally Posted by RONİN Yazıyı Oku

BAŞKA SORUM YOKTUR SAYIN FORUM AHALİSİ.. ��

HALKI AŞAĞILAYAN CEHAPE ANLAYIŞI KAÇMIŞ ÜÇ HARFLİNİN İÇİNE ��

8.  Alıntı Originally Posted by bullcosmos Yazıyı Oku
    mesela hollandada az önce sorduğum arkadaş demişti, kendisi öğretmenlikten emekli matematik öğretmeniydi orada, pek çok okulda çalışmış, bazı okullarda her gün ilk ders saatinin ilk yarım saati yada 45 dakikasında serbest incil okuma vardır, son der saatinin son yarım ssati yada 45 dakikasında aynı şekilde incil okurlar serbesttir her öğrenci açar okur öğrenir, bişeyler giriyor demekki beyinlerine, cahillikten kurtuluyorlar, ama tabii hak kitabı okusalar hepten doğruyu öğrenir hayatlarındada uygılarlardı, ağaç yaşken eğilir sonuçta..
    Serbest sözcüğünü atlıyorsun..

Serbest olsun isteyen okusun
    Dini öğrenmekten zarar gelmez. Anlayarak okunsun yeterki.. Türkçe yani..

Sayfa 65/1223 İlkİlk ... 15556364656667751151655651065 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •