Sayfa 65/673 İlkİlk ... 1555636465666775115165565 ... SonSon
Arama sonucu : 5379 madde; 513 - 520 arası.

Konu: SRVGY - Servet GYO A.Ş.

Ben bile 3.73 ten açıktan alış yaptım.çok akililliyim ya...hiç akillanmayacagim.mart ta da aynı hatayı yaptım...sonuç 5 ay sonra o fiyatı gördüm..

NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK;NE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK.
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

2.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    alis yonunde de satis yonunde de

kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir !!!
    Çok karmaşık bir durum. Yalnız , kabul etmelisiniz ki bu günkü çöküş çok sıradışı bir durum. Ayrıca bugünkü işlem miktarı 1,5 milyon adet , işlem hacmi ise 5.332.591 TL.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by By Akıl Yazıyı Oku
    Çok karmaşık bir durum. Yalnız , kabul etmelisiniz ki bu günkü çöküş çok sıradışı bir durum. Ayrıca bugünkü işlem miktarı 1,5 milyon adet , işlem hacmi ise 5.332.591 TL.
    emin olun sıradışı birşey yok by akıl ...

bakin siz konuya cok sonra dahil oldunuz bu sebeple size tuhaf geliyor bu durum [emoji4]

ama aslında sıradan

Bunlar 2 gün önce sinin

5.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    sn. batik aslinda bunlari ezberlediniz diye dusunuyorum.

yani bu çapulcular tam çakilacak takim, trade etmesini bilmiyorlar ayrica tahtayı tasiyacak mali gucleri de yok.

ve ozellikle her an gelebilecek (sadece ihtimal) ortak satisindan cok korkuyorlar

al - satcilar sadece ...

Ben , ortak satışı gelebilr diye korktuklarını sanmıyorum. Çünkü hisse 2013 de 2,78 TL. den halka arzedilmiş. Ozaman hisseyi alanlar dolar bazında ve TL. bazında külliyen zarardalar. Ayrıca şirketin şu anki defter değeri 6,50 TL. Hangi ortak altın yumurtlayan tavuğunu ederinin yarı fiyatına satar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939

8. Sayın batık bey , bir eksiklik belki ama ben bu tablolardan hiçbirşey anlamıyorum. Tablolardan nasıl bir sonuç çıkartılabilir.. Kısaca özetlersen sevinirim.

Sayfa 65/673 İlkİlk ... 1555636465666775115165565 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •