Bilanco seans kapaninca gelirmi acaba
Elephone P8000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilanco seans kapaninca gelirmi acaba
Elephone P8000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
lütfen makaleyi okuyunuz.burada önemli olan mahkemenin özel denetçi ataması bahsi. mahkeme gidipte bir smmm yi mi atayacak. denetleyemez ki? başka bir audit şirketini mi atayacak? o zaman o testise sahip bir audit şirketi çıkar mı acaba? herşeyi görüpte olumsuz rapor verecek bir denetim şirketi. tüm mevcut müşterileri titremeye başlar. burada olay bir devlet denetçisinin ataması bizi kurtarır. gelir kontrolü gibi.. korkmadan üzerine gidecek.
Pala nasil veriyor saf küçük yatırımcının eline seyredin. Ohh mis gibi %10 sonra tepin babam tepin. Ulan avni dünyadaki en ağır lafları söylüyorum sana pis at hırsızı
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Su an tahtada ky işlemi oldugunu sanmam adam kendi alıyor kendi satıyor canı sıkılan cıksın gitsinde yoluma bakayım der gibi
Hadi yare cikolata cikita ciki ciki cikita
Umarım öyledir ama benim bildiğim 500 er bin lot ile kalkıyor diye 0,66 trenine binen 4 kişi var buda benim bildiğim sadece. Ama inşallah yanılırımda kendi oynuyordur yoksa elindeki oyuncağı arkadaşlara vermesinde [emoji23][emoji23]
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mod aynen su beyler pala ve adamları 5 masa cevresinde pala cayını almış agzında sigara bi elinde telefon manitadan tel gelmiş bi yandan konusuyor bi yandan el klavyede tesbih ceker gibi 1 enter 1 enter 1 enter karsı masadan kucuk pala alısa 1 enter 1 enter o sırada diger pala lot hesabı yapıo fazlasına azına gore alıyor satıyor gunu yiyorlar ....
Hadi beyler bizde 1000 er lot bozdurup 31 31 alalım cevabımızı verelim
Yer İmleri