"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Bilanço geldi.
Görüşlerim amatör bir yatırımcının akıl yürütmelerinden ibarettir, yatırım yönlendirmesi olarak algılamayınız.
Halkbank, 2020 yılının ilk çeyreğinde 825.085.000 TL net kar açıkladı
Son düzenleme : şahna; 14-05-2020 saat: 18:51.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Konsolide olan o, konsolide olmayan 825 milyon
Görüşlerim amatör bir yatırımcının akıl yürütmelerinden ibarettir, yatırım yönlendirmesi olarak algılamayınız.
piyasa beklentisiymiş
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Tahsisli de onaylanmış, spk bülteninde öyle yazıyor.
1. Türkiye Halk Bankası A.Ş.’nin (Banka) 7.500.000.000 TL tutarındaki kayıtlı sermaye tavanı içerisinde 1.250.000.000
TL olan çıkarılmış sermayesinin, mevcut ortakların yeni pay alma hakları tamamen kısıtlanmak suretiyle, payların nominal
değerinden az olmamak koşuluyla, Borsa İstanbul A.Ş.’nin (Borsa) Toptan Alış Satış İşlemlerine İlişkin Prosedürü (Prosedür)
çerçevesinde belirlenecek pay satış fiyatı esas alınmak suretiyle, 7.000.000.000 TL satış bedeli karşılığı nominal tutarda
artırılması nedeniyle ihraç edilecek ve tamamı Türkiye Varlık Fonu’na tahsisli olarak satılacak olan paylara ilişkin ihraç belgesinin
onaylanması talebinin olumlu karşılanmasına karar verilmiştir.
Yer İmleri