Uluslararası Finans Enstitüsü (IIF) Baş Ekonomisti Robin Brooks, Türk Lirası'nda 2018'deki sert yukarı hareket sonrası gözlenen dengelenmenin yeniden yaşanabileceğini söyledi
Uluslararası Finans Enstitüsü (IIF) Baş Ekonomisti Robin Brooks, Türk Lirası'nda 2018'deki sert yukarı hareket sonrası gözlenen dengelenmenin yeniden yaşanabileceğini söyledi
yav hala din konusuna getirme diyor
yok ağzından Allah düşmeyipte iyi olan varmış.
her tarafınızdan leş akıyor.
daha geçen tarikat pisliği çıktı hepsi öyle
adam gibi desene bunlar çalıyor bunlar ahlaksız bunlar yanlış yapıyor
yok demez diyemez çünkü oda onlardan.
hadi şimdi siyasi mesaj veripte yalandan beni dinle suçlayarak kendini haklı çıkartmaya çalışıp ne beni dellendir nede forumu kirlet
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Eleştirenlerin uzerine gitmeyin akp li de olsa
1 kisi 1 kisidir
Eleştirsinler yeter ki
Herkes zarar goruyor rte nin inadindan
sürekli dışarıya ( artık ne veriliyor ise ) durmadan olumlu haber yapın diye uğraş var galiba.
fare köşeye sıkıştı bir kere ya kedinin midesine yada tırtıklı kapana
burası kudurma yeri değil.senin iki de bir DİNE-İSLAMA hakaretlerini MEŞRU GÖRECEK DEĞİLİZ..
mÜSLÜMAN MAHALLESİNDE domuz satılmaz..naş....dini karıştırmadan istediğin partiyi eleştir ama bu toplumun kutsallarını itibarsızlaştırma..
ha..tarikatlar yerin dibine batsın..
Şu eylül bitsede, bakalım ekim ayında şapkada ne çıkaracaklar.
vay vay vay
ben dine hakaret etmiyorum dini kullanan yamyamlara söylüyorum. tabi sen anlamazsın
domuz satmıyoruz biz besliyoruz tabi bunu da anlarsan diyeceğim ama onu da anlamazsın dur anlayacağın dilde anlatayım
hayaa adhhabuu
Yer İmleri