Sayfa 65/72 İlkİlk ... 15556364656667 ... SonSon
Arama sonucu : 575 madde; 513 - 520 arası.

Konu: FONARŞİ ( hellistheothers )

1.  Alıntı Originally Posted by tradestop Yazıyı Oku
    Sağlığınıza kavuştuğunuza sevindim sn. hellistheothers

Oyumu da kullandım. Saygılar.
    Saygılar benden. Teşekkür ederim. Ama özletmeyin lütfen, çok nadir görüyoruz artık sizi. Bilgi birikiminizden mahrum etmeyin yatırım fonları başlığını.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

2.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Saygılar benden. Teşekkür ederim. Ama özletmeyin lütfen, çok nadir görüyoruz artık sizi. Bilgi birikiminizden mahrum etmeyin yatırım fonları başlığını.
    Ben teşekkür ederim. Estağfurullah, daha öncede belirttiğim gibi, üstüne koyacağım yeni bir bilgiye, düşünceye sahip olduğumda paylaşmaktan memnuniyet duyuyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    https://www.strawpoll.me/42256300

Şuraya bir oy atarsanız , genel eğilimi bilmek isterdim.
    Günlük ve detaylı olması yönünde oyumuzu kulladık, inşallah hayırlara vesile olur. Üstadım sizin yaklaşımınıza bakarak biz de pozisyon belirlemeye çalışıyoruz. Tekrar çok teşekkür ederim sayın Hellistheothers

4.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Hocam negatif sonucumu aldım, iyileştim, çok teşekkür ederim ilginize.
    Çok geçmiş olsun sn Hell. iyi haberlerlerinize sevindik, Allah beterinden korusun.
    Bilgi paylaştıkça artar... Yazdıklarım, yorumlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by Saf_sata Yazıyı Oku
    Çok geçmiş olsun sn Hell. iyi haberlerlerinize sevindik, Allah beterinden korusun.
    Çok teşekkür ederim hocam, selamlar.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

6.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    https://www.strawpoll.me/42256300

Şuraya bir oy atarsanız , genel eğilimi bilmek isterdim.
    Seçeneklerde olmadığı için oylamadım. Bence haftalık ve detaylı olsun

Bu arada paylaşımlarınızı takip ediyorum, teşekkür ederim.

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. Covid süreciniz nasil gecti? Gripten gercekten çok mu ağır bu hastalık?

Tekrar gecmis olsun.
    yazdiklarim yatirim tavsiyesi degildir.

8.  Alıntı Originally Posted by fon_fan Yazıyı Oku
    Covid süreciniz nasil gecti? Gripten gercekten çok mu ağır bu hastalık?

Tekrar geçmis olsun.
    Hocam kişiye göre çok farklılık gösteriyor muhtemelen. Ben de sadece yoğun eklem ağrısı, yorgunluk hali ve ateş ile geçti, gripe benzemiyordu hiç ama daha önce kapan aynı yaştaki en yakın arkadaşım entübe oldu, ölümden döndü. Kişilerdeki etkileri çok farklı oluyor sanırım, genetik, virus yükü ve başka faktörlerden dolayı belki de. Çok sağolun

Sayfa 65/72 İlkİlk ... 15556364656667 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •