dolares 3,615x üstü düzeltme bitmiş olabilir bence..
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
Apple da Cisco da vs. temizlikçi yok mu derler şimdi😂😂😂
Sent from my SM-A710F using hisse.net mobile app
dolares 3,615x üstü düzeltme bitmiş olabilir bence..
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
Gururumuz arkadaşımız Mehmet Toner.
https://www.youtube.com/watch?v=ZRp-XZ12ync&t=913s
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Bizim Darüşşafakalıların ciddi bir kısmı da yurtdışında ve ABD de yaşıyor.
Durumları ve keyifleri iyi...
Bakıyorum da bir kısmının torunlarının adları Türk adı değil...
Bu beni çok incitiyor.
Kaldı ki bir ülkeye girerken pasaportunuzun ve dolayısıyla sizin gördüğü itibar ülkenizin itibarıdır.
Hele hele başka bir kuyruğa alınıyorsanız özel (!) bir durumunuz , konumuz var demektir.
ABD de yaşayan bizim Daçkalıları hemen hepsinin pasaportlarının ABD pasaportu olduğunu tahmin etmek için kahin olmak gerekmiyor.
Bunlar artık yavaş yavaş Türkiye ile olan bağları kopmuş ya da kopacak insanlar.
60 yaş üstünün gayreti ile Türk bayrağı ile toplananlar bundan 20 sene sonra o kuşak silinince ne dilleri kalacak ne de arada sırada Türk gününde New York'ta caddede taşıdıkları Türk Bayrağı...
Asimile olup gidecekler.
Bunu herkes biliyor.
sn. borayaşar , darüşşafaka ; yetim ve öksüz çocukların sınavla alındığı güzide bir kurumdur. Bu milletin bağışları ile ayaktadır. Eğer buradan mezun olanlara , bu kurumda vatan- millet sevgisi yeteri kadar verilemiyorsa çok yazık.. Verilse bile bu çocuklar, hayata atılınca bir şekilde acımasız kapitalist çarklarda bu hale geliyorsa o zaman da yöneticilerin ayıbıdır.
Ben çocuğuma tüm milli değerlerimizi öğrettim. Dinini , atalarını, tarihini çok iyi biliyor. Ancakkk .... insan gibi yaşamak mı yoksa milli değerlere uygun sürünmek mi noktasında tercih yapması gerekirse birinci seçenektir. Nedeni ; insan gibi yaşamayı başaran toplumlarda zaten finalde kendi değerlerini de yaşatabilir. saygılar.
KRİZLERİN BABASI TÜM HIZIYLA YOLDA..!
2001 krizi devlet borçlarından kaynaklanan bir krizdi. Devletin dış borç yükü çok artmıştı ve devlet bu borcu çeviremez hale geldi. Fakat bugünkü durum 2001 borç krizinden farklı. Bugün kamu borcu olmakla birlikte asıl özel sektörün borcu ön planda. Dolayısıyla biz kamu borcundan kaynaklanan krizleri çok net hissedebilirken ve krizler aniden oluyorken şimdiki sıkıntı zamana yayılmış şekilde... Örneğin Türk Telekom’dan gelen borç krizi haberi gibi başka sektörlerden de benzer haberler gelebilir. Kriz daha parçalı ama daha ağır geliyor. Devlet 2001’deki borç açıklarını IMF ile bir şekilde giderdi. Ama şimdi özel sektör krizi muhtemelen gelirse parçalı gelecek. Önce bir firma borçlarını ödeyemediğini açıklayacak, daha sonra başka bir firma... Adım adım bankacılık sektörüne yayılacak. Devlet ise Avrupa krizlerinde olduğu gibi bir süre sonra bu batan firmaları kurtarmaya çalışacak. Onları kurtarmaya çalıştığı noktada da özel sektörün krizi devletin krizine dönüşmüş olacak. Bizim almış olduğumuz geçmiş dönem krizlerinden farklı bir kriz durumuyla karşı karşıyayız...!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Yer İmleri