tavana mı gidiyor ne ...![]()
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
bu günkü röportajda ilk defa yeni bir bilgi paylaşıldı...o bilgi de yeni yapılacak jes santralinin kapasitesinin 200 brim olacağı idi...şu anda kocaerin tüm kullandığı enerji brimi 50 dir...bu 50 brimden 15 birimini çatılarına kurduğu geslerden sağlıyor...bu yeni yatırım ile eksik kalan enerjisini de jesten elde edecek geriye kalan 165 brimi de ulasal şebekeye satacak...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
kocaer hem sanayi hem de enerji şirketi oluyor...sanayi olarak net kar marjı yüksek bir şirket olacakken ,enerji olarak da dev bir şirket olacak görünüyor...ayrıca enerjide sadece jes ile kalmayacak...diğer enerji kollarına da girecek..kocaer evrimleşiyor....![]()
Tavan yapmaya çalışıyor KCAER, bakalım becerebilecek mi koca oğlan?
"İyi bir planın en büyük düşmanı, mükemmel bir planın hayalini kurmaktır."
Clausewitz
olmadı ama güzel bir prim yaptı...umarım devamı yarın gelir...
"İyi bir planın en büyük düşmanı, mükemmel bir planın hayalini kurmaktır."
Clausewitz
Yer İmleri