Guatemala'da 4 kişinin, hırsızlık yaptıkları ve cinayet işledikleri iddiasıyla köylüler tarafından yakıldığı belirtildi.
Guatemala'da 4 kişinin, hırsızlık yaptıkları ve cinayet işledikleri iddiasıyla köylüler tarafından yakıldığı belirtildi.
Eskişehir'de eğlence merkezine giden baba-oğul, yan masada oturan kişilerle, sandalyeye ceket asma nedeniyle tartıştı. Sokağa taşan tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Olayda bir kişi hayatını kaybetti.
Kuzey İrlanda'nın Lisburn kentinde bulunan Coca Cola fabrikasında kola kutularının içinde insan dışkısı bulununca gece vardiyası yaklaşık 15 saat durduruldu.
İstanbul Üniversitesi Türkçe Öğretmenliği ikinci sınıf öğrencisi 22 yaşındaki Berk Armağan, çizgilerle süslediği bardakları satarak 5 ülke 11 şehir gezdi.
Simon Reeve tarafından hazırlanan Türkiye belgeselinde, Ali Ağaoğlu'nun renkli hayatına yer verildi.
Kuveyt kraliçesine sktrr git dedim ...
Komşuya 3 milyon dolar verip gönderdim ...
“Sen bilmezsin. O bilmez. Hiç kimse bilmez, bilemez. Hatta ben bile. Bir tek paşa gönlüm bilir.”Aşık Veysel Şatıroğlu
“Sen bilmezsin. O bilmez. Hiç kimse bilmez, bilemez. Hatta ben bile. Bir tek paşa gönlüm bilir.”Aşık Veysel Şatıroğlu
Yer İmleri