Sayfa 65/398 İlkİlk ... 1555636465666775115165 ... SonSon
Arama sonucu : 3183 madde; 513 - 520 arası.

Konu: EREGL - Ereğli Demir Çelik

yarın iyi yerden eregli şortlarım artık....kısmet...bakalım.....zamanı gelmedi daha....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

2. 2.5 dolar üzerinde ben de ağırlık azaltmaya başlarım gibi duruyor. 3 dolara değerse en az yarısını gönderirim.

Bir kez daha 1.5 dolara inişini izleyecek sabrım yok. Beni dinlemeyin tabi siz kendi bildiğinizi yapın.

En son böyle dediğimde 3-5-10 dolar uçuyordu millet ben de satmamıştım aklım o sayılarda kaldığı için

ytd

3.  Alıntı Originally Posted by D R A G O N Yazıyı Oku
    Hocam sen vermiştin bayram öncesi, geri aldın mı?
    Ben verdikten sonra saldı aslında asagi ama aç gözlülük işte daha salar mı diye bekledim baktım hızlıca toparlıyo hemen geri koydum yerine ama yine de ufak da olsa kar yazabildik cok sukur , TH de bayram sonrasi eğer dediğin gibi hareket hizlanirsa sana bir özür borçluyum yazmiştı burda ama ortalarda yok neyse gelir elbet geri bi ara 😃

4.  Alıntı Originally Posted by XTrader+ Yazıyı Oku
    zamanında 4 dolar deyince gülmüşlerdi bana...
    Yazmayacağım dedim dayanamıyorum! Sn Olimpik’in de destekleri ile yazıyorum.
    Madem 4 dolar, al da onurlandır şu hisseyi 3 yıldır az oyalamadın bizi, bedavadan forumu da tepe tepe kullandın.

Gerçi forum sana hela bir dolarcı haramzadelerin yanında. Hiç biri de ortalarda yok, tekne batmamıştır umarım..

Ereğli lotlarıma hala çok yakınım ama sahip değilim…

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    http://share.matriksdata.com/shareMa...07162135159908

15 ay sonra ilk defa boncuk asagi gelmis hem de aylikta...

Bosa degildir bu..
    Şaka bir yana PSAR benim de sevdiği indikatörlerdendir.

6.  Alıntı Originally Posted by fedoramca Yazıyı Oku
    Yazmayacağım dedim dayanamıyorum! Sn Olimpik’in de destekleri ile yazıyorum.
    Madem 4 dolar, al da onurlandır şu hisseyi 3 yıldır az oyalamadın bizi, bedavadan forumu da tepe tepe kullandın.

Gerçi forum sana hela bir dolarcı haramzadelerin yanında. Hiç biri de ortalarda yok, tekne batmamıştır umarım..

Ereğli lotlarıma hala çok yakınım ama sahip değilim…
    Sevgili fwdoramaca her konuşana göre tavır alırsanız işiniz zor. Allah hayırlı bol kazanç versin. Bende sarı gacı var bu sene azıcık da eregl. Ben şahsen 60 gibi rakamlarda böleceklerini düşünüyorum.

Günü en yüksekten kapattı,bunun ne demek olduğunu teknikçiler çok iyi bilir.Eğer yanıltmıyorsa yeni tepelere hisse açık.Bugün 59-60 lar gündeme gelebilir.

8.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Sevgili fwdoramaca her konuşana göre tavır alırsanız işiniz zor. Allah hayırlı bol kazanç versin. Bende sarı gacı var bu sene azıcık da eregl. Ben şahsen 60 gibi rakamlarda böleceklerini düşünüyorum.
    Sevgili MKELES, Rex’e takılıyorum diğerlerine ise gönderme… Amin, 🙏 hepimize bol kazançlar diliyorum.
    Evet 60’lardan bölünebilir gibi.

Sayfa 65/398 İlkİlk ... 1555636465666775115165 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •