Sayfa 65/191 İlkİlk ... 1555636465666775115165 ... SonSon
Arama sonucu : 1528 madde; 513 - 520 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

1. Limanda yada rafineride olduğu gibi verdikleri tarihi 4-5 yılda sallasalar oldu 10 yıl. Eee güzel... Öyle ya bugüne kadar verdikleri hangi tarih tuttu. Bu yönetimle devam. Olur bu işler.

Amaaaan adam sende sanki hakkımızı koruyabileceğiz. Boşverin ha 2030 ha 230000.... Bu işler böyle

y.t.d.

Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Çokta büyük konusmamayi öğrendim bunda ama 2030 a kadar taş mı satacaklar? Sonuçta bir faaliyet var sektorsel sıkıntı yaşadık uzun süreçten beri, eee üstüne star var ki tupcunun üçte birine eş degerdi bir kaç zaman önce hadi bununda yüzde 20 desek. Napcaklar o zaman?
    Bilemedim.. ytd
    Taşta satsalar para eder, taş satmadıklarina göre? Eee Sokullu paşadan hala ses yok. Ytd

3.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Taşta satsalar para eder, taş satmadıklarina göre? Eee Sokullu paşadan hala ses yok. Ytd
    Sen bırak Sokullu Paşa 'yı, sen SOCAR Petrokimya Grubu başkanı Anar Mammadov 'dan yatırımcısına bir haber var mı, yeni kurulan bir cümle varmı ? Bana ondan haber ver. 2016 'dan beri görevde. Artık bize bişeyler söylese mesela. Ne olacak diye.

y.t.d.

Alıntı Originally Posted by denizebakan Yazıyı Oku
    Sen bırak Sokullu Paşa 'yı, sen SOCAR Petrokimya Grubu başkanı Anar Mammadov 'dan yatırımcısına bir haber var mı, yeni kurulan bir cümle varmı ? Bana ondan haber ver. 2016 'dan beri görevde. Artık bize bişeyler söylese mesela. Ne olacak diye.

y.t.d.
    Eskiden olsa birşeyler diyebilirdim. Ama diyemiyorum. Eskiden Sokullu Paşa'nın gelmesini sevmemiştim. Ama şimdi seviyorum. Herşey değişiyor. Ytd

Herşey değiştiği gibi zamanda su gibi akıp gidiyor. Yaşlanıyoruz haliyle. Bizden çok çok eskiler yavaş yavaş göçüp gitmeye başladılar. Ömrümüzü yediler maalesef.. ytd

6. Sen medet ummaya devam et. Diğer tahtalarında da çok medet uman vardı. Siz bence önce yönetimden medet umun. Bu arada dönün de bir bakın bakalım 2016 dan beri millet nerelere gitti. Senin bir şirketin olsa herhalde sende böyle bir yönetimle işe devam ederdin anlaşılan. Tarz işte ben devam etmezdim. Ben bu kadar sabırlı olamıyorum. Ömrümü sabahtan akşama kadar Orhan, Ferdi videosuyla geçiremem. Sonuçta ömür diye bişey var ve bende bir kobay değilim.

y.t.d.

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    2030 yılında yeni tesisin devreye gireceği söyleniyor,
    Foreks - Petkim (IS:PETKM) Genel Müdürü Kanan Mirzayev, 2030’da yeni tesisin devreye girmesinin söz konusu olabileceğini söyledi.

Ekonomi'den Vahap Muhyar'ın haberine göre Mirzayev, yeni petrokimya yatırımı için proje detaylandırma aşamasına geçtiklerini belirterek, "Detaylı mühendislik çalışmaları 18-24 ay sürecek. Buna 50 milyon dolar harcanacak. 2026 yılı sonunda nihai yatırım kararı devreye girecek. İnşaatı da 4-5 yıl sürecek. Yani, 2030’da yeni tesisin devreye girmesi söz konusu olabilecek." dedi.
    Hamdım Piştim Yandım

8. Yine basmışlar bizim taktaya kolpaçi nirdesin yaw
    Totem yapak belki deptürür

Centim centim cenaltı
    Saydım baktım onaltı
    İnanmazsan sende say
    Onaltıdır onaltı
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 65/191 İlkİlk ... 1555636465666775115165 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları