Sayfa 65/1001 İlkİlk ... 1555636465666775115165565 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 513 - 520 arası.

Konu: Viop LXVI

1.  Alıntı Originally Posted by TEK Yazıyı Oku
    Bence de çok mantıklı, abi âlemsin.
    Ayasofya abi ile biz birbirimize çok takılırız tek abi, yaptığım ironi ile seni gülümsetmek güzel bugün beleşten 3 pivan alıp kürsüye çıkabilürmüyüm sence
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ayasofya abi ile biz birbirimize çok takılırız tek abi, yaptığım ironi ile seni gülümsetmek güzel bugün beleşten 3 pivan alıp kürsüye çıkabilürmüyüm sence
    Abi, dikkatli ol ama. Ben beceremem alsat işlerini. İhtiyacım olmayan parayla bir yöne yerleşirim, yüzde elli şansım olur.

3.  Alıntı Originally Posted by TEK Yazıyı Oku
    Abi, dikkatli ol ama. Ben beceremem alsat işlerini. İhtiyacım olmayan parayla bir yöne yerleşirim, yüzde elli şansım olur.
    Vobda mutlak kazanmalısın tek abi yohusa paralar Bozkurt dayuya gider. Bu kural hiç değişmez
    Nedenini sorma
    Hamdım Piştim Yandım

4. Gönderi

Yeni gönderileri gör
    Sohbet
    İris Cibre ��
    @iriscibre
    Çooook çok enteresan

Yabancı yatırımcının Bist yatırımları gidişatına bir süredir bakmıyordum

Baktım ve ne göreyim;
    1) 39.8 MLR TL portföylü 92 İsviçreli Temmuz 2024'te buharlaştı. Datada yok. 92si birden hesap mı kapattı? Hayır��
    2) Temmuzda bir anda karşımıza 68 yatırımcı ve 41.8 MLR TL portföy ile Cayman adaları yatırımcıları ortaya çıktı

3) Türkiye'de mukim 21.362 yatırımcı ve 237 MLR TL portföyleri, 2024 Ağustos sonrası datadan çıkarılmış

4) ABD, Singapur ve İrlanda'da yatırımcı sayısı artarken, portföy değerleri düşmüş
    5) İngiliz ve Hollandalılar portföyü önemli oranda büyüyen tek yabancılar
    6) İspanyollar 1 ayda 9 yatırımcı ile 269 MLR TL para sokmuş

İrlanda, Cayman, Luxenburg, Singapur ve hatta UK'deki yabancılarımızın bıyıklarının kesim tarzı merak konusu...
    https://x.com/iriscibre/status/1946983853656027598
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

Vobda mutlak kazanmalısın tek abi yohusa paralar Bozkurt dayuya gider. Bu kural hiç değişmez
    Nedenini sorma
    Abi, benden alma. 10 bin lira altında portföyü olanları es geç.

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Gönderi

Yeni gönderileri gör
    Sohbet
    İris Cibre ��
    @iriscibre
    Çooook çok enteresan

Yabancı yatırımcının Bist yatırımları gidişatına bir süredir bakmıyordum

Baktım ve ne göreyim;
    1) 39.8 MLR TL portföylü 92 İsviçreli Temmuz 2024'te buharlaştı. Datada yok. 92si birden hesap mı kapattı? Hayır��
    2) Temmuzda bir anda karşımıza 68 yatırımcı ve 41.8 MLR TL portföy ile Cayman adaları yatırımcıları ortaya çıktı

3) Türkiye'de mukim 21.362 yatırımcı ve 237 MLR TL portföyleri, 2024 Ağustos sonrası datadan çıkarılmış

4) ABD, Singapur ve İrlanda'da yatırımcı sayısı artarken, portföy değerleri düşmüş
    5) İngiliz ve Hollandalılar portföyü önemli oranda büyüyen tek yabancılar
    6) İspanyollar 1 ayda 9 yatırımcı ile 269 MLR TL para sokmuş

İrlanda, Cayman, Luxenburg, Singapur ve hatta UK'deki yabancılarımızın bıyıklarının kesim tarzı merak konusu...
    https://x.com/iriscibre/status/1946983853656027598
    - Küçük yatırımcı olarak biz de varız Sindoma abi. Don Kişot yel değirmenlerine karşı.
    - Don Kişot Sindoma abi olsun, Sancho da Bozkurt abi.

7.  Alıntı Originally Posted by TEK Yazıyı Oku
    Abi, benden alma. 10 bin lira altında portföyü olanları es geç.
    Vob işi denüşüktür tek abi, bugün yükselirken herif şort açar yarın kâr yazar bilemezsin, trene en son binenler daha çok risk altındadır. Sen 9 binden bindin sıkıntı yok stopun 10bin di, değişmediyse
    Hamdım Piştim Yandım

Vob işi denüşüktür tek abi, bugün yükselirken herif şort açar yarın kâr yazar bilemezsin, trene en son binenler daha çok risk altındadır. Sen 9 binden bindin sıkıntı yok stopun 10bin di, değişmediyse
    Stopum kaç? Hatırlattığın iyi oldu abi. BİST 100'de 10 bin 400 olarak güncelleyeyim stopumu... Tren hareket hâlindeyken ben hiç binemem trene.

Sayfa 65/1001 İlkİlk ... 1555636465666775115165565 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •