Sayfa 650/916 İlkİlk ... 150550600640648649650651652660700750 ... SonSon
Arama sonucu : 7328 madde; 5,193 - 5,200 arası.

Konu: KUTPO - Kütahya Porselen

1.  Alıntı Originally Posted by venedik Yazıyı Oku
    Bir çok kişi bu yükselişte Kutpo’yu gözüne kestirdi. Temel baktı teknik baktı uucuz hisse bulduk diye sevinip atladı. Fakat ne yazık ki şimdi hepsi küfür ediyor. Hatta bir şöyle yazmış. Türk milletini uyarım, borsaya özellikle Kutpo’ya girmeyin , dolandırılırsınız. Çok güldüm 😂😂😂😂
    Valla üstat. 4.34 den aldığım malları 4.54_4.60 aralığında boşalttım zira gitmeyeceği bekleteceği aşikardı. Gittim deva aldım buradaki mallarla sağolsun oda yanıltmadı. Şimdilik. KUTPO önce hacim lazım kağıda. Gitmesi önemli değil. İlgi olmalı. 4.6 geçerse ve kalıcı olursa dalarım yine altında yokum bu tahtada. Zira kaçan kaçıyor. YTD

Evet nerde kaldık bugün de verin verin bakalım az verdiniz daha da verin vermezseniz adam değilsiniz zaten öylesiniz ya neyse .. Allah yardımcımız olucaktır inşallah onlar vermeye devam etsin

Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. bu hissede gördüğüm birisi aşağı basıyor satış oldugundan degil ama asagı basma gereği duyuyor tahtada boş degil bence kötü yönetimle karşı karşıyayız

4. ng kimdir baktım bu bize ekmek yetirmeyecek hep bana der gibi duruyuro yandık reyis aynı zamanda kütahya ticaret oda başkanı parası var belli ama neden kp destek atmak istemiyor birileri aşagı basıyor nereye kadar belli degil

Yıl başından itibaren baktım virmansız takasda 1.sırada gedik 116 bin lot satmış maliyet 4.19 a gelmiş toplam işlem hacmi 2 milyonu geçkin .. Speki doğramış patron bence ama fiyat da manidar hemen 9 kademe altımız.. Ya Rab sen bizi zararsız kurtar, bu art niyetli aç gözlü adamlardan.

Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. gecici vergi de 18 e ertelendi onun dısında kötü bir yönetime bağlı kaldık borç batagındakı zarar eden şirketler ucup giderken bizi sinir etti bakalım önümüzdeki günler ne gösterecek ama bu hisseyi asağı basan kişiye saygılarımı sunuyorum

7. 3 aylık 6 aylık takas atacak varmı

8. Resmen yatırımcıyı kanırtıyorlar. Şayet şirket batık veya başka bir alengirli durum yoksa bunun altından büyük bir oyun çıkacak. Başka bir yolu yok. Ytd.

Sayfa 650/916 İlkİlk ... 150550600640648649650651652660700750 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •