Hayrani ustadim
İkimize gore bir analiz yaptim
Bakin simdi
Altin fonlari pek degisiklik gostermiyor bankalar arasi
Getirileri
Son ay 7
Uc aylik 21
Yillik 42
Bes yillik 200
Bakinca bir tutarlilik soz konusu
Yani uzun vadede yillik ortalama 40 cepte gibi...
Bes yilligi bunu destekliyor
Bana yillik 40 yeterde artar bile
Kiymetli dusuncelerinizi alabilirmiyiz
Yönlendirme konusunda dümeni herdaim elinde tutanlar, bilgi isteyen birine verdiğimiz bilgiyi algıları kirli olduğu için böyle sunum yapar..
hatırlarsanız tcd'ye bir çok forumdaşın ful yüklendiği zamanlarda şartlar ne kadar iyi olursa olsun bir sabah beklenmedik bir haberle büyük üzüntüler yaşayabileceğimizi ve hisse fon tarafında yüzde 50'yi geçmememizin daha iyi olacağını belirtmiştim ki az veya çok ben de dahil olmak üzere üzüntü yaşadık. altında ise yaklaşık 15 gündür alayım diyorum, ha bugün ha yarın, ha biraz daha düşer mi falan... bir türlü alamadım. düşüncem ise en azından yüzde 20 olmak üzere düştükçe daha da artırılabilecek şekilde altın pozisyonu taşımalıyız. sürekli kararsız olmaktansa uzun vadeli düşünerek kademeli girişe başlasak iyi olacak gibi. şayet uzun vadeli tutacaksak ta neden fon yerine gram olmasın diye de düşünüyorum. neden o kadar bekleyip bir de stopaj ödeyelim?
Agziniza saglik ustadim
Ben bu yasima kadar sunu ogrendim
Altin alacaksan
Duser diye bejleyip tereddute girmeden yapistiracaksin
Cunku bunun iki ayagi var ve dusmesi zor
Bekledikce cikiyor
Yuzde yirmi altin fikri cok iyi ama
Sonuc kisminda belirttiginiz gibi
Altin fonu mu gram altin mi?
Gram da
Stopaj yok
Valor yok
Avantajlari var
Getiriye bakarsan hemen hemen ayni
Altin fonu icin yoneticilerinin daha iyi yoneterek daha fazla getiri saglamasi gerekirmen yatiyorlar...
Bilemedim
Grammi altin fonu mu napsakki
Ben fon alirsak afo alacagim
Valoru tek gun
Yer İmleri