Originally Posted by regal1 EVET ÜSTADIM züğürtlük beynimi yordu Harika cezaya da atarlanıyor Bravo üstadim işte bu sizi neden çok sevdiğim belli oldu böylece 👏🏽👏🏽👏🏽 Fuat Ergin = Kıymeti yıllar sonra anlaşılacak bir üstad, bir kahraman... ov yeah maaan!! Eski üstadlar saray kapılarında ilikleyecek düğme ararken Fuat Susamam’ı yaptı !
Originally Posted by Webster O zaman yazlikta icki faslimiz olacak ya Onu iki grup yapmamiz gerekecek Bir size z kusagina İki biz a kusagina 😀 Üstadım o işin şakası Müzeyyen Senar’ı elbette çok severim, seve seve dinlerim ❤😊😊😊
Originally Posted by Foçabeyi Oynak beyim sen dolar hakkında konuştukça piston yukarı yapıyor. Ya kuzgun leşe ya fanfinifinfon myfinans üstadım başa! Düşsün istiyorsaniz bir parca almasi lazim, Ama 5dokcani da revize etmek lazim bence 6dokcan iyidir
Arkadaşler şeyhim myfinans niye bu dolar işine el koymadı. merhametin sonu bu oldu işte. furacaktık dedeyi şemsiyle birlikte gömecektik.
Originally Posted by YapraksızYonca Düşsün istiyorsaniz bir parca almasi lazim, Ama 5dokcani da revize etmek lazim bence 6dokcan iyidir Benim hedefim zaten 6.85 Dediginiz gibi alsam dorde bile duser Ama ustadlara kiyamam Hepsi dolar uzerine aldi emtialarini
Originally Posted by regal1 Arkadaşler şeyhim myfinans niye bu dolar işine el koymadı. merhametin sonu bu oldu işte. furacaktık dedeyi şemsiyle birlikte gömecektik. Cok denedi cooook Tek basina yapamadi Alay ettik Hakir gorduk Destek vereydik suan doyt dokcandi
Originally Posted by Fuat Soylu Üstadım o işin şakası Müzeyyen Senar’ı elbette çok severim, seve seve dinlerim ❤😊😊😊 Fuatim kardesim Olmez sag kalirsak Sana yazlikta icirecem o chiwasi Degerini bil aydinima bile yapmam bunu
Originally Posted by Webster Fuatim kardesim Olmez sag kalirsak Sana yazlikta icirecem o chiwasi Degerini bil aydinima bile yapmam bunu sağolun üstadım bilmukabele. hele bir o gün gelsin ben de yazlık hediyesi olarak size en kral Ermeni konyağını getiririm elim boş gelmem elbet 😀😀
Forum Rules
Yer İmleri