Sayfa 650/987 İlkİlk ... 150550600640648649650651652660700750 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 5,193 - 5,200 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

1.  Alıntı Originally Posted by kelebekx Yazıyı Oku
    Yazını tesadüfen gördüm. Kaynağı isteyen o kişilerden biri bendim. Yalan konuşuyorsun. Sen mi yaptın hatırlamıyorum ama anlattığın olayda birisi işkembeden sallayıp Atatürk'e saçma sapan uyduruk bir söz ithaf etmişti. Ben dahil bir kaç kişi Atatürk böyle bir söz söylemiş olamaz dedik, kaynağı sorduk. O kişi Kaynak Nutuk dedi. Hemen Araştırdık Nutuk'ta bulamadık o sözü ve Nutuk'ta söylediğin yazmıyor, bulamadık, neresinde yazıyor, biz de görelim, bilmiyorsak öğrenelim dedik. Sonra o kişi tahmin edildiği üzere kaynak gösteremedi ve sus pus rezil rüsva oldu. Bunun üzerine o gün de konuşuldu Atatürk'ü emellerine alet edip onun ağzından çeşitli sahte sözler uyduran kimselere itibar etmeyin, bunlar çok tehlikeli insanlar diye. Tınaz efendi o kişi sen miydin ismini hatırlamıyorum ama o gün o kişi ile ilgili burada gerekli not verilmişti.
    Söz neydi? Nutuk hemen yanımda, ben de bakayım bi.

2.  Alıntı Originally Posted by kelebekx Yazıyı Oku
    Yazını tesadüfen gördüm. Kaynağı isteyen o kişilerden biri bendim. Yalan konuşuyorsun. Sen mi yaptın hatırlamıyorum ama anlattığın olayda birisi işkembeden sallayıp Atatürk'e saçma sapan uyduruk bir söz ithaf etmişti. Ben dahil bir kaç kişi Atatürk böyle bir söz söylemiş olamaz dedik, kaynağı sorduk. O kişi Kaynak Nutuk dedi. Hemen Araştırdık Nutuk'ta bulamadık o sözü ve Nutuk'ta söylediğin yazmıyor, bulamadık, neresinde yazıyor, biz de görelim, bilmiyorsak öğrenelim dedik. Sonra o kişi tahmin edildiği üzere kaynak gösteremedi ve sus pus rezil rüsva oldu. Bunun üzerine o gün de konuşuldu Atatürk'ü emellerine alet edip onun ağzından çeşitli sahte sözler uyduran kimselere itibar etmeyin, bunlar çok tehlikeli insanlar diye. Tınaz efendi o kişi sen miydin ismini hatırlamıyorum ama o gün o kişi ile ilgili burada gerekli not verilmişti.
    Kelebek efendi, bahsettigim kisi sen degilsin.

3.  Alıntı Originally Posted by poohdini Yazıyı Oku
    Söz neydi? Nutuk hemen yanımda, ben de bakayım bi.
    Diğer kapanan başlıkta 10 Aralık'ta konuşulmuş. Ekran görüntüsü aldım.

4. Bunla ilgili yazılı kanıt yok. Birileri kendi çıkarlarına göre yazmış, kullanmış. Buna inananlara da bir ithamda bulunmuyorum. Gazi'ye olan sevgilerini suistimal etmişler.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,127
     Alıntı Originally Posted by Berht26 Yazıyı Oku
    Gerçekten Allah yolunda olan bir cemaat yüreği devlet millet aşkıyla yanan o değerler için canını vermeye hazır gençler yetiştirir. Oh ne güzel iftira at izi kalsın
    Sen aydamı yaşıyorsun,verilen zararları görmezdenmi geliyorsun yoksa,bu insanlar neden kayırılıyor onlara peşkeş yapılıyor kadrolara yerleştirilip rant sağlanıyor devlet soyuluyor?suçlu şimdi Atatürk ilkelerimi oluyor,üstelik onun arkasına dayanıp kim kötülüyor sistemi ?İslamın bize verdiği zararları biliyormusun,düşman bile bize bunu yapmadı,zaten kendileri dedi dıştan değil hep içten oldu dediler,en kötüsü Fetoşa kim arka çıkıp ona devlet teslim etti,ne istediklerde vermedik diyen kim ?vs-vs ikna edilmezsin zaten anlamazsın,bas git buradan anlaşılan trolsün.

6. Telefonda kendisini Polis Asker Savcı EKONOMISTIM olarak tanıtıp, ADINIZ FETÖ/PDY, PKK vb. TERÖR ÖRGÜTÜ SORUŞTURMASINA KARIŞTI diyerek para ve altın isteyenlere inanmayın. B001

Böyle bir msj geldi. 😂😂😂

7. Eski Merkez Bankası Başekonomisti Prof. Hakan Kara, Merkez Bankası nın Aralık ayında yakın tarihin en büyük rezerv satışını gerçekleştirdiğini söyledi. Kara nın paylaştığı grafikte, bu satıştan önce en büyük rezerv kaybının 2019 yerel seçimleri öncesinde, 128 milyar dolar rezervinin sıfırlandığı dönemde gerçekleştiği görülüyor.

https://www.karar.com/ekonomi-haberl...satisi-1647165

Sayfa 650/987 İlkİlk ... 150550600640648649650651652660700750 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •