Sayfa 650/714 İlkİlk ... 150550600640648649650651652660700 ... SonSon
Arama sonucu : 5710 madde; 5,193 - 5,200 arası.

Konu: Viop LXVI

1.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    KKM kapatildi.....orada kalan yatirimcilar.....KURUMSAL YATIRIMCILARDI.....o yawriler borsaya gelecek....MALI ONLARA VERECEGIM....bunu mal alirken yazdim.

kuzu dedin ni.....40 kerre dusuneceksin ki.....kuzu nun bi kerre dusundugune ulasasin....
    Senin dünyadan haberin yok. Kurumsal KKM şubat ayında sonlandı zaten. Biraz aç bak. Dolar bazlı fonlara şubat mart da deli gibi giriş oldu ardından da İmam olayı patladı. Carry patladı/sonlandı.
    Kendin çalıp kendin senaryo üretip salla babam salla. Bankacılık endeksi 14.000 den 8000 e düşüyordu pazartesi taban idi. 7500 endeks falan filan ? Ne oldu o hikayeler. ?

2.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Senin dünyadan haberin yok. Kurumsal KKM şubat ayında sonlandı zaten. Biraz aç bak. Dolar bazlı fonlara şubat mart da deli gibi giriş oldu ardından da İmam olayı patladı. Carry patladı/sonlandı.
    Kendin çalıp kendin senaryo üretip salla babam salla. Bankacılık endeksi 14.000 den 8000 e düşüyordu pazartesi taban idi. 7500 endeks falan filan ? Ne oldu o hikayeler. ?
    Ben şahsen Kuzu nün Karaduman ile eşdeğer konuştuğunu bilmezdim, rastlamadım buranın sürekli müdavimi olmadığımdan , kendisi adına üzüldüm diyeyim ..

Karaduman a uyan Duman oldu zaten ...

Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    TURKIYE....enflasyon eylul ve ekimde dusecek demistim.....

NEDENINI IZAH ETMISTIM.....

para nufusun yuzde 10 da toplandi.....bu adamlar harcama yapiyor....mayis ayinda yazmistim bunu....BU ADAMLARIN PILI EYLUL VEYA EKIMDE BITER DEMISTIM.....

bitmek uzere.....TUM FIYATLAR GOCECEK....

TOPIGIMDE.....

sevgili KARADUMAN in yazilarini dikkatle okuyun.....

herzaman.....

YIGIDIN HAKKINI YIGIDE VERIN....bu sizin insan oldugunuzu belgeler....
    13 000 demisti....ben 12 300 demistim....MALLANDIK para yapiyoruz....itler uruyor....bu hep normal....IT URER.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Ben şahsen Kuzu nün Karaduman ile eşdeğer konuştuğunu bilmezdim, rastlamadım buranın sürekli müdavimi olmadığımdan , kendisi adına üzüldüm diyeyim ..

KARADUMAN....topigimde....13 000 e gideri kabul etti....ikna ettim onu....AMA....ben faizde kalacagim MAL ALMAM dedi....kendi secimi bu...

bagnaz biri degil....MAKUL VE MANTIKLI BIRI....topigin son sahifelerinde yazilari....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

5.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku

https://www.hisse.net/topluluk/showt...60206&page=303

Oku biraz. İtiraz ettik 9000 in altı yok kısa vade de dedik. Afaroz etti bizi topikden. Bankacılık endeksi taban olacak 1.8 dolar endeks ağustos da dip mala gireceğiz neler neler . Her telden her vade her yön var. Ne tutarsa ben bildim ayağı yani.Nisan mayıs gibi de 19.000 nasdaq ın tepesine bindi idi falan . Unutuldu gitti tabi bu söylemler. Bunun birde teknikçi ustası vardı çıtak mı neydi 9800 üstü orta ve uzun vade imkansız!!! diyordu. Töbeler olsun. Hem orta hemde uzun vade. vay babam vay.

6. Hiçbir vade shorttan zarar etmeyen bofa jöle mefta olduktan sonra ki ilk vade kol gibi zarar etmesi
    Tesadüf mu

7. Hakem Kurulu, bugün de toplanmış cay kahve dağılmış.
    Yarın 4. kez toplanacakmış.
    Çarşamba karar açıklanır deniliyor du bakalım.
    Ayhan Başkan ,kurul toplanınca yevmiye yazılıyor mu?

8. Kuzu hocam sağolsun

9000 den trene bindik devam

Sayfa 650/714 İlkİlk ... 150550600640648649650651652660700 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •