Sayfa 651/948 İlkİlk ... 151551601641649650651652653661701751 ... SonSon
Arama sonucu : 7583 madde; 5,201 - 5,208 arası.

Konu: ERCB - Erciyas Çelik Boru

1. Çoğumuz hisse maliyetine gelsin de satayım kurtulayım derdine düşme noktasına geldi artık.

Anasını satayım,satayım kurtulayım dediğim ve sattığım anda hep pişman oldum.
    Bu filmi sonuna kadar izleyeceğim.
    Asla yatırım tavsiyesi değildir.
    Ancak bir aptal suyun derinliğini iki ayağıyla ölçer..Afrika özdeyişi

2. Birleşmeye esas ara bilançoyu göndermiş dün..

Uzatmanın da uzatması oldu,18 aylık birleşme süreci herkesi sıktı..

Bir haftayı aşkın süredir devam eden düşüş grafik çalışması ise dibini yaptı,yok yukarıdan satıklarını toplama çabası ise,

Kendi payıma 3.25 satmamışım buralardan zor.

Mal toplayacağım derdin de ise mal kaptırır bu fiyat ve saatten sonra..YTD..
    Karşısındakini aptal sanan , en büyük aptaldır..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    749
    bıktırtığını usandırdığını mı sanırsın?
    üsten sattığın 150 bin lotu buralardan toplamanın derdindesin...
    sabır bizde çok yavrum...
    y..... alırsn anca...
    Dürüstlük pahallı bı mülktür,ucuz insanlarda bulunmaz.

4. Arkadaşlar bir film senoryosu yazmak geldi içimden:

Konu: Erciyas Özbal Aşkı

Başrollerde: Kamil Ercuyes, Hasan Balyemiş, SPK, ve BİZ

Bir zamanlar fakir ama gururlu bir genç varmış bakmış hayatın düzenine ben demiş bu fakirliğin ve gururun içine edeyim bu iş böyle gitmez demiş köyde bir dernek kurmaya karar vermiş ve adını ÖZBAL koruma ve yaşatma derneği demiş açılış için ülkenin önde gelen zenginlerinide davet etmiş ve şaşalı bir açılışla derneği açmış bu arada tüm üyelerden zaman içinde baya para toplamış ve gel zaman git zaman derneği sürekli zarada göstererek derneğin içini boşaltmış tabi bizim ki alışmış bir kere paranın tadını almış aklına bir cinlik gelmiş aman demiş kayserili anasını boyayıp babasına satmışya bende bir parti vereyim derneği boyayıp bir kayseriliye satayım partiye ülkenin önde gelen özellikle kayserili olan dernek başkanlarını çağırmış tabi burda bizim Kamil Ercuyes i gözüne kestirmiş bir iki kur yaptıktan sonra aklını çelmiş bizim Kamil in ertesi gün yemek için sözleşmişler bir iki üç randevu derken bizimki Derneği bizim Kamile kakalamış tabi Kamil bir hevesle ülkenin önde gelen prestijli yöneticilerini Derneğin başına geçirerek reklamını yapmış yeni üyeler derneğe gelmiş yeni üyelerin desteği ile dernek biraz adam olmuş tabi bizim ki boş durur mu Kamili çok saf görünce ilk derneği kurunca yan köydekiler bizede bir dernek kur demişler oda RC adlı dernek kurmuş kendi köyündeki kazancı sürekli burda aklamıştı ama kendi köyündeki dernek bayrağı dikince orada kalan parayıda yemiş onada bayrağı dikmişti bu nedenle Kamil e işte RC köyü derneğinide geçireyim demiş gel zaman git zaman aradan uzun günler geçince bizim Kamil uykudan uyanmış bir bakalım bizim Dernek ne alemde diye ama birde ne görsün bizim dernek boğazına kadar borçta bu arada ülkenin Serbest Planlı KY Soyma Kuruluşu kısa adı SPK da bulunan bazı yancepliler bölümü bakmış Dernek yalpalıyor bir uyarayım demiş bunu gören Kamil Kayserili ya hemen aklına ben şu Dernekleri birleştireyimde zaman kazanayım bu arada bu birleşmeyi duyan bazı kerizlerden (buda affınıza sığınarak söylüyorum biziz tabi) biraz para çarparım bir süre böyle idare ederim demiş ülkenin önde gelen Garantim Garantinizdir Benden iyi kimse uyduruk rapor hazırlayamaz bankası ile anlaşıp uyduruk bir rapor ile kısa adı SPK olan Serbest Planlı KY Soyma Kuruluşu na müracaat eder ama bir yandan ordaki yancepcileride görerek bana zaman kazandırınder burdakilerde hemen bir cin fikirlik ile SAMANLIKTA kısa adı Sasa ya verilecek ceza tutanağının altına bizimkinin Derneginide ekleyerek onaylatırlar sonrası hepimizin malümü tabi neyse arkası yarın yoruldum artık

Biraz gülelim dedim

5. Şu mübarek günün hatrına bugün bari eksi kapatıp insanların hafta sonunu zehir etme yeter artık amma zulum ettin sana söylüyorum SPEK efendi sende insansın

6. Evet Özbal Olarak büyük bir başarıya imza atarak büyük gayretler sonucunda büyük bir başarının gururu ile günü kapatmak üzereyiz tüm arkadaşlara özellikle spek e ve Erciyas yönetimi olmak üzere değerli Özbal yöneticilerine teşekkür ederiz

7. Evet arkadaşlar yavaş yavaş olgunlaşan hissemiz artık alım kıvamına geliyor hele spek biraz daha düşürsün bizim için yavaş yavaş alımlara geçebiliriz son sattıklarımızı yerine karıyla koyma zamanı geliyor 2,... alıp 3,00 satmak güzel iş haydi hayırlı pazarlar spek ne kadar teşekkür etsek boş

8. Artık birazda hissemizi övmenin zamanı geldi sanırım hep kötülemek olmaz aslında evin yaramaz çocuğu kerata bu aralar biraz huysuz atarlı ergenlik çağında olgunlaşacak yavaş yavaş biraz sabır gerek elimizde büyüdü spek amcası da sever ama o da bu aralar boş bıraktı

Sayfa 651/948 İlkİlk ... 151551601641649650651652653661701751 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •