Sayfa 651/1223 İlkİlk ... 1515516016416496506516526536617017511151 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 5,201 - 5,208 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

1. Dünden beri bazı arkadaşlar iyi ya da art niyetli bilmediğimiz bir şeyler olacak diyor.sermaye kontrolü filan kastediliyor.

Bozkurt güzel açıklamıştı, bakanlar kuruluna kadar yabancı doğru dürüst satış yapmadı..en son birilerini Türkiye den çıkma kararı verdi...olan bu...arkasından başka yabancı yatırımcılar da çıkma kararı verebilir..Bunyan sonraki gelismelere bağlı.

U-100 80-90 bin arası gayet normal seviyeler, şahsen 5-6 ay öncesinden beklediğimizi yazdık..hatta 70 binler de gündeme gelebilir bubdan sonraki aksiyonlara göre.

Vob da kısa vadeli baksak da, hisse tarihi alım fırsatları var, değerlendirmek lazım..en fazla 1-2 sene sabretmek gerekiyor.

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    6.95 den mallari yerine koydum...an be an yaziyorum sonra şey olmasin.banka almak prensibim değildir normelde ama neysee
    7.12 den verdim.al gülüm ver gülüm.an be an yazdik iki gündür de hem zopa yedik hem üttük hemde heyecan yaşadık. .
    emeği geçenlere Teşekkürler.
    bugun mübarek gün korkmayin zopa yok
    Hamdım Piştim Yandım

3. Teknik olarak baktığımda
    Bist 30 da 140 binin altina indikten itibaren

Geceye long pozisyon taşımanın her zaman tehlikeli olduğunu düşündüm

Şimdi o seviyelere bakmadım ama bist30 da 120 civarları sanırım

Çünkü ayı piyasasında gelebilecek olan marjinal gaplar eksi yönde olur genelde ve telafi edilmesi çok güç olabilir

Ama artı gaplar genelde o derece marjinal olmaz ve olsa bile birkaç gün içinde telafi edilir

Bu bahsettiklerim istatistisel sonuçlar tabi istisnalar olabilir de olmayabilir de

O yüzden ben KENDİ ADİMA bist 100 de 85-90 araligini alım için uygun gormekle beraber

Vadeli tarafta bist30 da 120 bin gecilene kadar geceye LONG kalmanın hayli riskli olduğunu düşünüyorum.

hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.08 den alan ...7,13 ..GRAN stıyor..
    tutmak isteyen yok..al/sat..... kağıtta gitmiyor

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    7.12 den verdim.al gülüm ver gülüm.an be an yazdik iki gündür de hem zopa yedik hem üttük hemde heyecan yaşadık. .
    emeği geçenlere Teşekkürler.
    bugun mübarek gün korkmayin zopa yok
    Dostum hangi banka bu

LG-K420 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Aslında karısını, oğlunu, eniştesini, şoförünü de bakan yapsa ve aile kabinesi iyi olurmuş. Neyse. Bir dahaki kabineye de öyle yapar artık.

http://t24.com.tr/haber/yabanci-yati...oydular,670197

Yazıdan bir alıntı:

"Peki, kim bu hale getirdi ki Berat seri olarak derleyip toplayacak? Enkaz mı devraldı? Enkazı kimden devraldı? Kim ne ara ekonomiyi dağıttı? Hani coşmuş bir ekonomimiz vardı! Madem ekonomide bu kadar iyiydi, kendisi neden daha önce Enerji Bakanlığı'nda harcanıp gitti?"

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
     Alıntı Originally Posted by Loser Yazıyı Oku
    Aslında karısını, oğlunu, eniştesini, şoförünü de bakan yapsa ve aile kabinesi iyi olurmuş. Neyse. Bir dahaki kabineye de öyle yapar artık.

şoförünü bakan yapmadı ama milletvekili yaptı...Ahmet Hamdi ÇAMLI

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/er...cildi-40009575

8.  Alıntı Originally Posted by Loser Yazıyı Oku
    Aslında karısını, oğlunu, eniştesini, şoförünü de bakan yapsa ve aile kabinesi iyi olurmuş. Neyse. Bir dahaki kabineye de öyle yapar artık.

sadece bu duruma özel değil lakin damatlar evlatlardan niye daha özel bir pozisyona geçer..?

fıkra bu ya, gariban şarküteri mağazasında yiyecekleri ağzı sulanarak seyrederken
    adamın birinin pastırma, salam, sucuk gibi yaşına uygun olmayan kuvvetli yiyecekler aldığını görünce
    çıkışta pardon beyefendi bunları hepsini kendiniz için mi alıyorsunuz diye sorar
    adam da yok kızıma gidiyorum damadım bunları çok sever, kızımı mutlu etsin diye alıyorum deyince
    gariban da adama dönerek beyefendi, bana şuradan 250 gr. zeytin alın bütün sülaleni becereyim der..!!

Sayfa 651/1223 İlkİlk ... 1515516016416496506516526536617017511151 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •