Sayfa 626/1223 İlkİlk ... 1265265766166246256266276286366767261126 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 5,001 - 5,008 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

1.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    BİR KERE BODOZLAMA ATLAMAYACASIN.. haddini bilip,taraf olmadığın bir sürecin ortasına girmeyeceksin..

parmak sallayarak kişilerle konuşmamamyı öğren..sen ÇOCUĞUNLA BU ŞEKİLDE KONUŞABİLİYOR MUSUN?
    Burası forum ve kamusal ve kollektif bir alan iki kişi konuştuğunu düşünüyorsan yanılıyorsun. Özelden konuşursun iki kişi konuşacaksan. Burada herkes herkesin sözüne cevap verebilir.
    Parmakta sallamadım. Davet ettim . Cevap vermiyorsan vermiyorum dersin biter.
    Şimdiki gibi kaçak güreşmezsin.
    Evet cevap veecek misin? cevap vermekten kaçıyor musun?

2. üfff

spota girmesem 111200 den longlardım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    ön yargılı,nezaketten uzak, hoca-talebe uslubuyla(kimsenin haddi değil) sorulan hiç bir soruya cevap bile vermem...

Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Rte istikrar guclu tl dedin.
    Kendi adamlarına İSTİKRAR.. (zavalllı trollere değil tabi ki)

DOlar işaretini verdi REİS::
    anlayan anladı.. Vatandaşa SAT dedi..
    Bize de AL:.

5.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    reis bunların niyeti ne..darbede bile bu kadar satış yemedi...haftalık ortalama bar vs.. hepsi uçtu...
    yarın yuzde 3 yapsa bıle haftaya satıs devam eder......aylık haftalık.....93500 gecmeden bısey olmaz

6. dolar vyuruuuuuooo gızlıdennn

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    7.20 den mallari geri verdim.firsat verdi paçayı zor kurtardik.an be an yazalimda sona sey olmasin.
    6.95 den mallari yerine koydum...an be an yaziyorum sonra şey olmasin.banka almak prensibim değildir normelde ama neysee
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    ön yargılı,nezaketten uzak, hoca-talebe uslubuyla(kimsenin haddi değil) sorulan hiç bir soruya cevap bile vermem...
    Dayı boş ver daha ergen bunlar gece 2 ye kadar tartıştık hep biz haklıyız hep bizim düdüğümüz düdük diyorlar kaale alma ben öyle yapacam istediği kadar yazsın hakaret etsin kötü söz sahibinindir. BU ÇOCUK OKUMAZ Heheheh
    Bilinsin ki çakalların hükmü kurt ayağa kalkana kadardır.

Sayfa 626/1223 İlkİlk ... 1265265766166246256266276286366767261126 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •