Sayfa 651/1004 İlkİlk ... 151551601641649650651652653661701751 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 5,201 - 5,208 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - I

1.  Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    ben o parayla şirketi büyütmek için gerekli çalışmaları yaparım. malzeme alırım imalatı artırırım,işçi çoğaltırım vsvsvsvs.
    yatını katını yazlığını vs vs nasıl yapacaksın
    üç kağıtçı patronlar gibi 50k dolar maaş mı bağlayacaksın kendine?
    halka açıksan yapamazsın yapmamalısın, bu ahlaki olmaz, ortaklarına kazık atmış, karını cebine yasal yolla kendine aktarmış olursun, kendi malını hırsızlık yaparak yemiş olursun.
    açlık sınırında yaşayıp ölürüm diyorsan başka şey.

2. teyzene , halana dayına çoluğuna çocuğunda yüklü maaaşlar bağlayabilirsin, senden öyle patron olmaz.
    yada halka açılamazsın, açılmamalısın.

Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    yatını katını yazlığını vs vs nasıl yapacaksın
    üç kağıtçı patronlar gibi 50k dolar maaş mı bağlayacaksın kendine?
    halka açıksan yapamazsın yapmamalısın, bu ahlaki olmaz, ortaklarına kazık atmış, karını cebine yasal yolla kendine aktarmış olursun, kendi malını hırsızlık yaparak yemiş olursun.
    açlık sınırında yaşayıp ölürüm diyorsan başka şey.
    hiçde öyle değil, her bilançoda karımı katlayacağım böylece hissemin değeri sürekli yukarı gidecek. bütün ortaklarıma sürekli kazanç sağlıyorum. bir kereye mahsus para dağıtmaktan iyidir.

yani,çocuğuma ev ve araba almıyorum. onları alabileceği hatta daha yukarılara gidebileceği iş kuruyorum. yasal bir zorunluluğu varmı bilmiyorum,şayet yoksa temettü benim tarzıma uygun değil.

5.  Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    yani,çocuğuma ev ve araba almıyorum. onları alabileceği hatta daha yukarılara gidebileceği iş kuruyorum. yasal bir zorunluluğu varmı bilmiyorum,şayet yoksa temettü benim tarzıma uygun değil.
    ortakların ne yiyecek büyük montantlı olanları? kimse malını peyder pey satıp yiyerek geçimini sağlamak istemez.

daha dün İBB meclis toplantısından sonra istanbulun büyük birkaç iş adamıyla görüştüm bu konuyu. hemen hepsi vergi vermek tabiiki iyidir ama şirketi büyüterek ve istihdamı artırarak ülkeye daha iyi hizmet etmiş oluruz dediler.

7.  Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    daha dün İBB meclis toplantısından sonra istanbulun büyük birkaç iş adamıyla görüştüm bu konuyu. hemen hepsi vergi vermek tabiiki iyidir ama şirketi büyüterek ve istihdamı artırarak ülkeye daha iyi hizmet etmiş oluruz dediler.
    Halka açık değil tek patronsan özgürsün dilediğini yaparsın.
    Kimse malının kahyası değildir olamaz.

neyse kapatalım bu konuyu. bilançoda vergimi aslanlar gibi vermişim zaten aynı paranın vergisini tekrardan temettüde ne diye vereceğim diyorum ben.

Sayfa 651/1004 İlkİlk ... 151551601641649650651652653661701751 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •