1.5-2 puan artmasını bekliyorlar benim mt ppk dan
temdit Burgan 14.90 veriyor
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
1.5-2 puan artmasını bekliyorlar benim mt ppk dan
temdit Burgan 14.90 veriyor
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Burgan %14,90 35 gün temdit 350 bağlandı.
Teşekkür ederim faiz artmaz diye şartlanıp. Okumadık.[emoji32]
LG-K535 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Redlibank üçyüzküsür k 32 gün temdit 13.50
Bahri Bey , bu redli bank aşkınız nedir
Piyasada 15 oranlar verenler var arada değişiklik iyidir derim
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sizi sayıylamı veriyorlar arkadaş anlamadımki. Hakaretlerini aynen iade ediyorum.
bak senin savunduğun adam ne yazmış silerse diye screenshot da aldım; "Eğer art niyet yoksa Banka demek ki çok zor durumda ( 340 k ödeyemeyen durumuna düşüyor )"
340bin TL nakit aynı gün istedi ve alamadı diye bankanın zor durumda olduğunu söylemiş. Her ne kadar Türkiye hukuk değil gukuk devleti de olsa bu yaptığı 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu'na göre de suçtur. İlgili kanunu buraya yazıyorum onuda öğrenin:
"Sermaye piyasası araçlarının fiyatlarını, değerlerini veya yatırımcıların kararlarını etkilemek amacıyla yalan, yanlış veya yanıltıcı bilgi veren, söylenti çıkaran, haber veren, yorum yapan veya rapor hazırlayan ya da bunları yayanlar iki yıldan beş yıla kadar hapis ve beş bin güne kadar adli para cezası ile cezalandırılırlar."
Tabi Hisar06 nickli arkadaş kötü niyetinden değil bilgisizliğinden yapıyor bunu ama kanunda cahil suçsuzdur diye bir ayrım yok.
Ben bankaların avukatı filan değilim, bankaları ve bankacılık sistemini(küresel finans sistemini) de eleştiririm ama bu bu konu hakkında asılsız dedikodu çıkarma veya karalama yapma hakkını bana vermez. Ama siz biraz daha bu kafada giderseniz bankaların gerçek avukatlarıyla tanışabilirsinizAyrıca bu kadar bankalardan nefret ediyorsanız paranızı yastık altında da tutabilirsiniz.
Yeterince mevduat oranları tartışılması gereken bir forumu işgal ettik, inşallah daha cevap yazan olmaz da bende cevap vermek zorunda kalmam.
Yer İmleri