Sayfa 652/1000 İlkİlk ... 152552602642650651652653654662702752 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 5,209 - 5,216 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Dün bir TÜİK görevlisi aradı. Doldurmanız gereken istatistik formlarını zamanında doldurmadınız, lütfen hesabınıza girip doldurun dedi.

Ben de nasıl olur ben her sene girip tüm formları eksiksiz dolduruyor ve doldurduğuma dair onayı sistemden çıkartıp arşivliyorum dedim. (Doldurmayan firmalara ciddi para cezaları var)

Görevli dedi ki, 2016 yılı için geriye dönük bazı yatırım ve ar-ge faaliyetleri ile ilgili detaylı formlar oluşturduk girip o formları tekrar dolduracaksınız dedi.

İyi de sayın yetkili biz 2016 yılında da bunlarla ilgili formları doldurmuştuk. Şimdi neden tekrar benzer konulardaki formları 2 yıl öncesi için tekrar dolduruyoruz? Cevap: Doldurmanız gerekiyor. İyi günler.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Alıntı Originally Posted by Küçük Çiftçi Yazıyı Oku
    Hala üretim olmadan tüketerek, enflasyonu düşürüp ucuzluk sağlayacaklar öyle mi?
    Oyle alismislar, bedava paranin bittiginin hala farkinda degiller veya biliyorlar da umurlarinda degil!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

3. Elektronik harp alanında robotik ile ilgili çalışmalar, üretimler yapan ve yüzde yüz yerli yazılım ile mühendislik kullanan HARP ARGE A.Ş. Hollanda merkezli güvenlik firmasına satılıyor.
    https://odatv.com/yerli-ve-milli-der...-09101817.html

4. CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu, bugün açıklanan Enflasyonla Mücadele Paketi’ni süpermarketlerin ürün kataloğuna benzetti ve “Kermes düzenler gibi ‘falanca üründe şu kadar, filanca ürün de bu kadar indirim var’ diyerek enflasyon düşürülmez†dedi.

sevgili reha gaya rakı sofrasının mekan sahibi olarak sizden bir indirim var mı
    ekonomi ye enflasyon için katkıda bulunacakmısınız

Alıntı Originally Posted by erman07 Yazıyı Oku

sevgili reha gaya rakı sofrasının mekan sahibi olarak sizden bir indirim var mı
    ekonomi ye enflasyon için katkıda bulunacakmısınız
    Maalesef, bu tayfaylan doku uyumazligimiz oldugundan, iraki fiyatlarinda % 10 indirim istemimize, zikkim icin lan cevabini aldik!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by elma Yazıyı Oku
    Arabanın benzini bitti, yolda kaldık, borç benzin veren de yok, bi el atın da iterek idare edek modundayız.
     Alıntı Originally Posted by boschyatirim Yazıyı Oku
    Bi zahmet depoya işeyiverin gitsin.
    Yada en yakın benzinlige kosmaca gidin..2.zamma yetişmeye çalışın.
    [emoji4] [emoji4] [emoji4]
    İyi fikir, tek sorun henüz icad edilmedi.

Çişle çalışan motor olsaydı hayat çok daha rahat olurdu.

7.  Alıntı Originally Posted by erman07 Yazıyı Oku
    ölünü bile amerikan bezine sarıp gömdügün bir ülkede
    kimse bana martaval okumasın

[QUOTE=Ahmetg;2717140]ne bu simdi?

Turkiyede bez uretilirken neden boyle bir şey yapılsınki

Alıntı Originally Posted by erman07 Yazıyı Oku
    öbür taraf da yanmamak için hemen tutuşmuyormuş bir nevi tedbir bugün ki enflasyon düşürme programı gibi düşün
    tövbe tövbe
    Erman Hocam ilahi ne kadar çok güldüm. 😅😅Ahmetg kardeşte saf mı saf ayağına mı yatmış acaba?

8.  Alıntı Originally Posted by kızılyıldız Yazıyı Oku
    herşey yılbaşında

memur ve emekli ye daha az zam yapmak için.

Nokta tespit kutlarım 👍

Düşürebildikleri kadar düşürdükleri %25 ten 10 düşürseler kaymaklı kadayıf olacak...bide siz halk olarak destek verin ayağı 5 ye sizden, %10 da anlaşır ekonomik saldırıyı atlatırız😎

Sayfa 652/1000 İlkİlk ... 152552602642650651652653654662702752 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •