Sayfa 652/1006 İlkİlk ... 152552602642650651652653654662702752 ... SonSon
Arama sonucu : 8045 madde; 5,209 - 5,216 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IV

1.  Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    :

kapanış da değdirdiler.

üçgeni hangi yönde kırarsa o istikamette üçgenin tabanı kadar hedefe koyar.

18 gün önce bunu söylemişim nasıl akıl ettiysem.
    formasyon hedefine daha var 172.xx civarı.
    elbet oraya kadar gider mi ? bilinmez ama mal satmak isteyenler bu formasyonu kullanmak isteyeceklerdir.

Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by arda2727 Yazıyı Oku
    neden şüphe ile yaklaşıyorsun , bis100 hisselerinin çoğuna bir ay önce girenler iki yıllık mevduat parası aldı

yükselişte devam edecek gibi duruyor , aç gözlü olmadan fırsatları değerlendirmek lazım yoldaş

YTD
    Yanlis nick secmis gibi geliyor bana

Kotumser olmali idi nicki...

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

3.  Alıntı Originally Posted by Trade Shark Yazıyı Oku
    bildirimleri açıksa evet.
    Teşekkür ederim.

4. Sayın dudu bana sürekli aynı şeyi söylüyorsunuz ben de aynı şeyi söylüyorum benim nikim ironi teşekkürler

5.  Alıntı Originally Posted by iyimser Yazıyı Oku
    Tecrübeyle sabittir ki bizim kurtlar borsa da kimseye para kazandırmazlar. Birilerine mali yukleyecekler. Biz de ancak gerçek yabancılar giriş yaptığında ve onların aldığı hisselere girersen para kazanırsın yoksa bu çakma yabancılarla hiç bir şey olmaz
    İyimser borsa sürekli çıkacak diye bir şey yok doğru. Zaman zaman inişler, düşüşler olacaktır tabi. Benim görüşüm en azından borsa yıl sonuna kadar yoluna devam eder diye düşünüyorum.

6. Takip ettiğim aşağı yukarı 10 tane hisse var bist'te, bir kısmı dolara karşı hala dip seviyede. Bazıları da ne ucuz ne pahalı ortada gidiyor.

Indexi aşağı çakanlar bankalar ve holdingler. O yüzden sırf indexe bakmak yanıltıcı.

Index hala Mart 2009'daki seviyesinde dolar bazında.

ytd

7. Borsanın uçtuğu felan yok halen Merkez Bankası başkanı görevden aldığında düştüğümüz seviyedeyiz(dolar cinsi). Uçtu demeniz için 200 bin geçilmeli

8. Millet mevduattan kazanamiyoruz bari borsadan kazanalım diye giriyor ama kurtlar yedirmez. Çünkü borsa da biz bizeyiz

Sayfa 652/1006 İlkİlk ... 152552602642650651652653654662702752 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •