Sayfa 652/946 İlkİlk ... 152552602642650651652653654662702752 ... SonSon
Arama sonucu : 7562 madde; 5,209 - 5,216 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    farklı olduklarını ve organik olarak bir bağlarının olmadığını biliyorum...ama patronları aynı...patron bağfasa destek atmak için egegübrede kendisine egegübrede nakit getirecek ortaklık veya satışlar düşünebilir....egegübreden sağlayacağı gelir ile bağfasta şirketi finansal olarak rahatlatma işlerine girişebilir...
    Benim itirazımda Liman'ın halka arz ihtimalinden bağfaş'a fayda olamayacağındandı zaten.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,977
    Dün kapanışta çizen yine aynı tarifeyi uygular mı?
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

3. Buraya bakanlıktan onay geldiği anda Çinlilerin çekirge sürüsü gibi geleceği ilk adres burası olacaktır

Otoban, tiren yolu ve limanları ile Avrupa ya açılan en yakın ve ideal kapı açık ara burasıdır

https://www.ekonomim.com/amp/sehirle...-haberi-757495

4.  Alıntı Originally Posted by bagbozumu Yazıyı Oku
    Benim itirazımda Liman'ın halka arz ihtimalinden bağfaş'a fayda olamayacağındandı zaten.
    bilemiyorum artık...egegübre şirketi çok iyi ama bağfas çok kötü...bağfas batma tehlikesi yaşarsa ?? patron göz göre göre buna göz yumar mı ?? bence hayır...bir şekilde müdahale etmek isteyecektir...egegübrede kendi payından bir miktar satıp ,oluşan nakit ile belki de bağfasta tahsisli sermaye artışına gidebilir..öyle bir beyin cimnastiği yaptım...olur mu olmaz mı bilemem...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    Dün kapanışta çizen yine aynı tarifeyi uygular mı?
    herkeste bu duygu var...umudumuz seans bitinceye kadar devam edecek...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6. Bir dev daha gelmiş. Yatırım yapacağı şehir henüz belli değil

https://haberglobal.com.tr/amp/ekono...rulacak-370051

Chery, SWM Motor, MG, Skywell ve DFSK Türkiye ye yatırım için sırada bekleyen şirketler

7. 66,95 üstü kapanış yaparsa pozumu artıracağım

8.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Buraya bakanlıktan onay geldiği anda Çinlilerin çekirge sürüsü gibi geleceği ilk adres burası olacaktır

Otoban, tiren yolu ve limanları ile Avrupa ya açılan en yakın ve ideal kapı açık ara burasıdır

https://www.ekonomim.com/amp/sehirle...-haberi-757495
    aliağa osb çok büyürse ister istemez bölgedeki limanlar fuul çalışır...eğer gerçekten de egegübrenin kapasitesi 7-8 kat artarsa ? zaten egegübre para basar....yıllık karları çok artar...yıllar önce egegübredeyken limandan yıllık 10-15 milyon dolar kar yaptığını hatırlıyorum...şu anda bu miktar ne durumda bilmiyorum...liman işleri dolar bazında idi...

limancılık güzel ve temiz para...gübre ile uğraşmaya gerek yok...

Sayfa 652/946 İlkİlk ... 152552602642650651652653654662702752 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •