Sayfa 653/822 İlkİlk ... 153553603643651652653654655663703753 ... SonSon
Arama sonucu : 6572 madde; 5,217 - 5,224 arası.

Konu: YKBNK - Yapı ve Kredi Bankası

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by Hakuro San Yazıyı Oku
    İyi gazlıyorsunuz millete, kağıtta alım var sanıp şansını deneyenler hep sükütu hayale uğruyor. Olayı bu, çapı bu.

Yatırım tavsiyesi değildir.
    gecmis yazilarinizi inceledim epey uzun sureden beri buraya yatirim yapan ender kisilerden birisiniz , yazilarinizdan anladigim kadari ile

yani nasil bir hedef icin burdasiniz bilmiyorum ama

benim bahsettigim %10-15. 2.64 gibi bir hareketten bahsediyorum.

bana gore uzak degil ! ayrica kimse kalmamis gazlanacak adam kalmamis [emoji846]

yatırım tavsiyesi degildir

2. Akbank ta yabancı alımı var dediler, Citi fena mal kustu. Hiç birine güvenmiyorum, alımlar da satımlar da göstermelik. İlk köpürtme de bu bankalardan satıp kurtulmak lazım. Ev, araba, arsa, altın dan başkası yalan. Borsa da milleti ayakta öpüyorlar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by Hakuro San Yazıyı Oku
    Akbank ta yabancı alımı var dediler, Citi fena mal kustu. Hiç birine güvenmiyorum, alımlar da satımlar da göstermelik. İlk köpürtme de bu bankalardan satıp kurtulmak lazım. Ev, araba, arsa, altın dan başkası yalan. Borsa da milleti ayakta öpüyorlar.

sn. hakura san

kendimi gazlayip 50 bine ek 50 bin lot daha aldim.

haftayi bekleyelim 2. ceyrek finansallar oncesi son hafta

bilancolar bence iyi gelecek

goldman durup dururken bosuna Turkiyedeki bankacilik sektorunde hala firsat var demez ! hedef fiyatlari yukseltmez

vardir bir yazdirani

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    tabi bankalar dunya genelinde baktiginda ucuz mu degil ! tum dunyada bankacilik endekslerinde ciddi problem var

ama bir ölü kedi zıplayışı olacaktir, cunku piyasaya gore bakildiginda (gorece olarak) cok cok ucuz duruyorlar

bir de yabanci satiyor ama birileri bunlari aliyor ciddi para bagladilar ve para kazanamadilar elbet buna bir formul uretecekler

5. Hakkınızda hayırlısı, bu süreç çok sıkıntılı ve uzun olacak gibi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    mahserin 4 atlisini (garan, işc, akbnk, ykbnk) epey baskiliyorlar.ama bariz ve gostere gostere yapiyorlar

son sinir bozucu psikolojiyi bozucu hamleler bunlar

ky kalmamis zaten, forumda bakiyorum bu dort hisse sayfasinda in cin top oynuyor

patlama yakindir

sabirliyiz bekleriz ! bu arada 2. ceyrek finansallar iyi gelecek diye dusunuyorum

portfoy: aefes, svgyo ve ykb olarak sekillendi

Son düzenleme : hayek; 23-07-2020 saat: 22:31.

7. Ben de buna atladım 2.35 ten eski göz agrım 1.86 dan mal vardı aslında elimde ama sattım viop nedeniyle neyse bi 3 lira görsün artık her şey uygun ama hayırlısı. 2.30 altı hacimli kapanış görürsem stop olurum gundi babaya şimdiden yazalım da sonra sen çok zarar ettin ykb den atıyorsun filan diyor bizlere
     Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    mahserin 4 atlisini (garan, işc, akbnk, ykbnk) epey baskiliyorlar.ama bariz ve gostere gostere yapiyorlar

son sinir bozucu psikolojiyi bozucu hamleler bunlar

ky kalmamis zaten, forumda bakiyorum bu dort hisse sayfasinda in cin top oynuyor

patlama yakindir

sabirliyiz bekleriz ! bu arada 2. ceyrek finansallar iyi gelecek diye dusunuyorum

portfoy: aefes, svgyo ve ykb olarak sekillendi

Sayfa 653/822 İlkİlk ... 153553603643651652653654655663703753 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •