Sayfa 653/997 İlkİlk ... 153553603643651652653654655663703753 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 5,217 - 5,224 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IV

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,554
     Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    1 mermi .... pardon .... 1 patriot kaç lira ?
    lirayla vermiyolar maalesef [ ayrıca alıpta saraylarınamı götürecekler herşey vatan savunması için vede itibarımız artar, biliyorsunuz itibardan tasarruf olmaz
    25 şubat 2025 adese 1.99

2. 5.60 - 5.65 seviyesinden long pozisyona girerim. Tek kontrat pozisyonda değilim, beklemedeyim.

Alıntı Originally Posted by Konvertor Yazıyı Oku
    Abd hazine bakanligi Turk bankalarinin ve bakanlarinin yaptirimlari kaldirildi..

y.t.degildir..
    ABD yaptırımları Demoklesin kılıcı gibi hep tepemizde sallanmaya devam edecek sanki.

4. Trump'ın son twiti:

"General Mazlum'a (Suriye Demokratik Güçleri Lideri) cesareti ve sıcak sözleri dolayısıyla teşekkür ederim. Kürt halkına mahsus selamlarımı iletiyorum. Sizinle görüşmeyi sabırsızlıkla bekliyorum."

Amerikan kamuoyunun Trump'ı ne kadar sıkıştırdığını bu twitten anlamak mümkün. Kürtler bin sene uğraşsalardı bu kadar görünür, bilinir olmaları mümkün değildi. Kime teşekkür etmeliler sizce?
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

Alıntı Originally Posted by ekfuture Yazıyı Oku
    Trump'ın son twiti:

"General Mazlum'a (Suriye Demokratik Güçleri Lideri) cesareti ve sıcak sözleri dolayısıyla teşekkür ederim. Kürt halkına mahsus selamlarımı iletiyorum. Sizinle görüşmeyi sabırsızlıkla bekliyorum."

Amerikan kamuoyunun Trump'ı ne kadar sıkıştırdığını bu twitten anlamak mümkün. Kürtler bin sene uğraşsalardı bu kadar görünür, bilinir olmaları mümkün değildi. Kime teşekkür etmeliler sizce?
    yahudi lobisine..
    yahudi kurtlerinin gtunu kurtardim beni destekleyin diyor sarilarin sulo..
    yoksa kac pkk li geberip gitmis umrunda mi.?
    kopek kadar degeri yok ordakilerin, ic siyasette yahudi lobisine oynuyor zibidi..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    ABD yaptırımları Demoklesin kılıcı gibi hep tepemizde sallanmaya devam edecek sanki.
    Adamin eline tonla koz verdik

Halkbankasi
    Zarrab
    Ismail arslan
    Ebru gundes

Ve daha yuzlerce koz

Aptallik bizde

7.  Alıntı Originally Posted by bigmaster Yazıyı Oku
    lirayla vermiyolar maalesef [ ayrıca alıpta saraylarınamı götürecekler herşey vatan savunması için vede itibarımız artar, biliyorsunuz itibardan tasarruf olmaz
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

8. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Sayfa 653/997 İlkİlk ... 153553603643651652653654655663703753 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •