Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 653/1014 İlkİlk ... 153553603643651652653654655663703753 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 5,217 - 5,224 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

1. Kapitalist sistemde, eger satilan malin basina bekci koymazsaniz, her millet calar.

Ben eminim ki, AVM'lerdeki hirsizlik olaylari ABD ve Kanada'da bizden cok daha fazla

Bizim isyanimiz, kalin duvarlarin ardinda kurulu bankalarin, bir sakiz bile caldirmayacak olmalarina ragmen hirsizlik yapmalari.

Bana krediyi veriyor, bir de bu kredi hesabi icin hesap isletim ucreti aliyor utanmadan.

Iki kez yuksek mahkeme bu ucretlerin usulsuz olduguna karar verdikten sonra, bu Cuma'cilar, Tuketici mahkemelerini olusturudular.

Simdi bugun, 20.000 TL.ye kadar dava mahkemelerini ayirsalar, Hukuk Mahkemelerinden o kadar bir rahatlama olur ki sasarsiniz.

Bunu istemiyorlar, cunku bu durumun surmesinden cikarlari var.

Bosuna mi millet, alacak verecek meseleleri yuzunde sokaklarda birbirini vuruyor.?

Gecelerde biri alacakli oldugu sahsin 200 Bin.TL.lik aracini yolun ortasinda atese verdi.

Bu tur olaylar belki bir tek Somali'de filan olur, ama adamlarin umurunda dagil vatandasin cilesi.

2.  Alıntı Originally Posted by harakiri35 Yazıyı Oku
    ben sana hak verdim yanlış anlamışsın bidaha oku yazdığımı
    Pardon ya haklisin..

Kepceden once corbaya atlamisim. Ozur.

3.  Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku
    Pardon ya haklisin..

Kepceden once corbaya atlamisim. Ozur.
    estağfurullah olur öyle.

4. Adam intihar ediyor, ruhsal sikintilari vardi deniyor, adam oz evlatlarini oldurup, hatta ailesini yok edip intihar ediyor.Gun gecmiyor ki bir polisimiz kendini vurmasin.

Buradan iddia ediyorum.

Arastirin, bunlarin altinda hep bir banka bulacaksiniz.

5. Bu Zarrap olayinda BM Guvenlik konseyi kararinin altindan bile bu 5 banka cikti.

Kim karar verdi, kim yol verdi onemli degil.

BM Guvenlik konseyi kararlarinin BM muktesebati icinde, yasalari var, cezalar bile belirlenmis.

Simdi bu 5 bankanin bu kadar aymazlik icinde olmasanin nedeni, turk milletini soymak deneyimidir.

Ne olacak canim, ne olur ki bize aymazliginin sonucudur.

Bak Bakara Makara Kibrisa vatandas oldu, biri tutuklama karari nedeniyle, yurt disina cikamiyor, beni ordan da alirlar diye Bilal oglan, umreye bile gidemiyor.

Demkki neymis, bir evrensel hukuk varmis.

Ne varki benim garip milletime uygulanmiyor.

http://www.hisse.net/topluluk/showth...=1#post1295443
    haftalık hisse yarışmamıza kurallara uygun 3 hisse seçip katılın
    1 hafta yarışalım.
    bir halt olacağı yok.

7. Vay be...karakemal den sonra başlığın en pozitif adamı kaldım. Bir de bana negatif düşünüyorsun derler😋

8. Son sayfaları okudum ,bende kendi görüşlerimle katkıda bulunayım konuya,belki sizlere çok ilginç gelecek ama özellikle taşrada;ayakkabıcının,diş doktorunun bile inşaat işine girmesinin en önemli nedenlerinden biride benimde başlarda faydalı bulduğum hatta safça eğitim kalitesini bile yükseltebilir diye düşündüğüm taşımalı veya merkezi eğitimdir...Büyük şehirlerde etkisi nispeten sınırlı kalan bu durum küçük yerlerde yoğun olarak hissettirmektedir,ör:bulunduğum site 4 blok 24 daire,yaklaşık 16 tanesinde çocuklarının temel ve orta öğretimi için(köy okulları kapandı malumunuz)şehre taşınan kişiler oturuyor,bu durum hiç bir sanayi işletmesi veya benzeri şehirleşme faaliyeti bulunmayan yerlerde bile yeni konut ihtiyacı doğuruyor,ayrıca nispeten rahat kaloriferli evlerde oturmaya alışan insanlar yazın dahi köye dönmek istemiyor,köylerdeki tarımsal faaliyetler bu nedenle büyük zarar görüyor(uzun süre ucuz dövizle yaratılan üretme,ucuza dışarıdan al algısı da bu durumu destekliyor)bunun sonucu tarım toprakları tarım dışı alanlarda faaliyet gösteren muhtemel yabancı kişilerin eline geçerken,küçük il ve ilçelerimizde bile gereksiz bir beton yığını ve şehirlerde iş arayan vasıfsız eleman ordusu oluşuyor.Ayrıca bu konutlar ileride başka amaçlarla veya sadece nakit amaçlı satılmak istendiğinde de büyük bir sıkıntı yaratacak,çünkü daha öncede belirttiğim gibi yeni talep oluşturulacak bir pozisyon da yok.

Sayfa 653/1014 İlkİlk ... 153553603643651652653654655663703753 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •