Turizmden bu yil hala medet uman var mi?
Originally Posted by tospa Turizmden bu yil hala medet uman var mi? olmazmı.... vız gelir tırıs giden diyen hala % 50 lik kesim var bu ülkede. + üretim bize kayacak diyen.
Originally Posted by tospa Turizmden bu yil hala medet uman var mi? Yaza kadar batmayan acente kalacak mı ona bakmak lazım.
Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...
Originally Posted by laguna Yaza kadar batmayan acente kalacak mı ona bakmak lazım. Maldive gitmek istersem yardımcı olunur mu firmanızdan? Kandooma otel.
Originally Posted by 777 Maldive gitmek istersem yardımcı olunur mu firmanızdan? Kandooma otel. ada mı satın aldın ?
Originally Posted by EMLAK ada mı satın aldın ? Anlaşılan/anladığım şu,bu virusten kaçış yok. Virus ile tanışıp ya onu yeneceğiz yada O bizi yenecek. Her türlü sonuçta olay bitecek.
Originally Posted by 777 Maldive gitmek istersem yardımcı olunur mu firmanızdan? Kandooma otel. Malesef sadece incoming yapıyoruz. O da olmayan ortadoğu pazarı. Tur olarak tura turizm iyidir.
Originally Posted by laguna Malesef sadece incoming yapıyoruz. O da olmayan ortadoğu pazarı. Tur olarak tura turizm iyidir. İlginize teşekkür ederim. Tura'yı bilmiyorum. Jolly-jolly dedi, bana Thai de geçen sene öyle bir geçirdi ki,hala belim ağrıyor.
Forum Rules
Yer İmleri