İstanbul Valisi : Alınan son meteorolojik raporlara göre, ilimizde olumsuz hava koşulları devam etmektedir.Bu nedenle;
Bugün saat 13.00’e kadar; toplu taşıma ve görevli araçlar dışındaki özel araçların trafiğe çıkışına müsaade edilmeyecektir.
İstanbul Valisi : Alınan son meteorolojik raporlara göre, ilimizde olumsuz hava koşulları devam etmektedir.Bu nedenle;
Bugün saat 13.00’e kadar; toplu taşıma ve görevli araçlar dışındaki özel araçların trafiğe çıkışına müsaade edilmeyecektir.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
BOTAŞ : İran dahil hiç bir tedarikçimize borcumuz yoktur / Foreks Haber
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Borsa İstanbul: BIST 50 Endeksinde 25/01/2022 tarihli seansta bir gün boyunca geçerli olmak üzere açığa satış işlemlerinde yukarı adım kuralının (up-tick rule) uygulanması kararlaştırılmıştır
İyi Günler TÜRK MİLLETİ![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
THY/Üstün: Alınan karar doğrultusunda İstanbul Havalimanı operasyonlarımız bu gece 00:00'a kadar durdurulmuştur
ulaştırma bakanı makam aracı ile çıktığı ankara / istanbul yolundan bolu dağı tünelinden dönmek zorunda kaldı
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yer İmleri