Sayfa 655/964 İlkİlk ... 155555605645653654655656657665705755 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 5,233 - 5,240 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1. Hocam normalde bilsnco haricidir. Ama direk eklenir diye biliyorum

Gozaltindan cikma sartlarindan biriydi

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

2. Peki üst kullanım hakkı ve eğer şirket değerlemesi biterse bunlar 6 aylık blanço ya yansır mı sayın frecell.

3. Hocam bakin us kullanim yansimiyor degerlemeleride muhtemelen dip not ya da kap ile bildirirler

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

4. Sonuca bakın arkadaşlar. Gözaltı sebeplerinden biri daha bitti anlamına geliyor.
    Arell bank meselesi çözülürse, başvuru yapılır çıkış için. Bize de halay çekmek kalır.

5.  Alıntı Originally Posted by drms Yazıyı Oku
    Bugün tavan olur gibi geliyor

SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Çok olacağını düşünmüyorum ama son dakikada tavana kitlese güzel bir hafta sonuna girmiş olurduk. Yatırım tavsiyesi değildir.

6. beklentiler neler?

1- değerleme haberi

2-areal bank başta olmak üzere birçok borcun ödenmesi

3-Yurt dışı teminatlı yurt içi konsorsiyomlu 100 milyon euroyu gecen yeni kredi anlaşması

4- Sağlam gelecek 3 aylık ve 6 aylık bilançolar

5-Gözaltından çıkış başvurusu

6- Gözaltından çıkış

7.  Alıntı Originally Posted by metin oktay Yazıyı Oku
    Bodrum oteli seve seve şirkete iade edilecek. Her 2 taraf birbirine aba altından sopa gösteriyor. Mega varlık "ver 25 m eur yoksa tabelâlarını da kaldırdım bak oteli rüyanda görürsün" diyor, kervancilar da her zamanki pişkinlikle "zaten spk rezerv koyar bu işe, gel inat etme 17 m euroya bitsin bu iş" diyor. Bence borç ödeme özürlü pişkin kervancilar, inatçı megayi da kendi istedikleri rakama veya yakınına çekecektir. Yoksa o otel ve ödenmemiş alacaklar megaya her gün ek zarar yazacaktır. Spk riski de cabasi.

Ytd...
    17 ile 25 ortasında bir rakama bu iş biter demiştim. Aritmetik ortalama 21 yapıyor. Kervancı pişkinliği ile 1 m Eur daha düşürüp 20'ye bitecek zannımca. Her 2 taraf için de kazan kazan olur bu durum. Tabi anlaşma olursa biz kapta ne zaman duyarız keyifleri biliyor.

Ytd...

8. lefter mi metin oktay mı?

ikiside efsane futbolcu?

Sayfa 655/964 İlkİlk ... 155555605645653654655656657665705755 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •