Sayfa 655/928 İlkİlk ... 155555605645653654655656657665705755 ... SonSon
Arama sonucu : 7418 madde; 5,233 - 5,240 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1. Evet 3.24 u gördü ne olur devamı gelir inşallah

MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Şimdi düşük olsa da kapamışsa artarak kapatır diye düşünüyorum,hep aynı numarayı yapıp malı götürüyor ytd. Yine düşündüm oluyor...

3.  Alıntı Originally Posted by ekrem55 Yazıyı Oku
    Hayırlısıyla zararımı kurtarıyım hemen kaçıcam dahada beni pohtan hissede göremezsiniz isterse uzaya gitsin umurumda değil

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    gel kardeşim gel kardemire gel 1 yıldır çakıldı kaldı poh yine yürüyor maşallah. Bİst 30 hissesi ama zerre ışık yok krdmrd de

4.  Alıntı Originally Posted by nrcnft Yazıyı Oku
    gel kardeşim gel kardemire gel 1 yıldır çakıldı kaldı poh yine yürüyor maşallah. Bİst 30 hissesi ama zerre ışık yok krdmrd de
    Biz kaç senedir bu istikrarlı düşen yatırımcısını mağdur eden pohtayız ve sen diyorsunki 1 senedir kardemir çakıldı bizimle dalgamı geçiyorsun biz 6 senedir kan kusuyoruz burada bir kaç gün yükseldi diye gelmiş dalga geçer gibi burada mağdur olduğunu söylüyorsun bu pohtan hisseyle hayatı kayanlar var burada benim gibi çok istiyorsan madem sen neden almıyorsun sat kardemiri al pohu

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Ak Parti Son seçim döneminde domates patlıcan davasına çok oy kaybetti tarım yüzünden enflasyon yüksek çıkmaması için tarıma önem verceklerdir. Hazır inşaat ise ile uğraşanların bi kısmı bu işe yonelelebilir ytd

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Gübre sessiz sakin kendinden emin seyirde,her an bir atak olabilir,yatırım tavsiyesi asla değildir.

tarım reformu diye bir şey var di, onunla ilgili birşeyler mi var

Sayfa 655/928 İlkİlk ... 155555605645653654655656657665705755 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •