Sayfa 655/948 İlkİlk ... 155555605645653654655656657665705755 ... SonSon
Arama sonucu : 7583 madde; 5,233 - 5,240 arası.

Konu: ERCB - Erciyas Çelik Boru

1. inşallah bu son darbe olmuştur

2. Hepimiz zarardayiz canın sağolsun aslında ozbalin yönetimini hatta Erciyas yönetimini şikayet etmek gerek birlesicez diyip milleti kandırdılar bir açıklama bile yapmıyorlar suçu SPK ya atıyorlar kendileri raporu adam gibi yapsalardi şimdiye kadar birleşme olmuştu ytdr

GM 5 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. An itibariyle birçok arkadaşımız sanırım aramızdan ayrıldı bence vurabilecekleri son darbeyide vurdular inşallah öyle olmuştur bu kadar düşüşün umarım birleşmenin iptal olması gibi bir kararın arkasından alınmamış olması dilegiyle içerde böyle bir karar yoktur umarım hisse bu kadar düşüyor ne şirketten ned SPK dan bir tepki var hisse en büyük beklettinin olduğu birleşme haberi ve başvuru sürecinde bu kadar seri bir şekilde düşüş göstermemişti buğün gelen darbe ise ky ya yapılabilecek en büyük ihanetti Kamil ERCİYAS tarafından sanırım şirket hisselerin bir iki yatırım şirketi aracılığıyla gün içinde zararına alım satımlarla kademeli düşürülüyor sen birleşme ile ilgili hala yönetim kurulu kararı alamıyorsun KAP a gönderdiğin akıl bulandırıcı haberler işin ayrı bir yönü ne yapmak istediği bir türlü belli olmayan bir yönetim artık bir karar verin bu yatırımcı birleşme olsada olmasada artık net bir tavır alınmasını bekliyor tabi niyetiniz cebimizdeki üç beş kuruş değilse öyle ise söyleyin cuma çıkışında mendil açalım ÖZBAL adına burdan yöneticilere sesleniyorum artık ne yapacaksanız yapın çok para kazanmak güzel ama bir ah tutarsa giyeceginiz iki metre kefeni bulmakta nasip olmaz

4. Arkadaşlar şirkete mail atalım ne oluyor bir bilgi verin diyelim biraz sıkıştırmayınca bunlar birşey yapmayacak sanırım birleşme ile ilgili mutlaka bir karar alınmıştır birşeyler yapılmıştır bilgi versinler KAP a bildirim göndersinler mail adresleri ;
    sgunal@ozbal.com, ir@ozbal.com iki satır yazın

5. % 7.5-8 lik düşüşü böyle becermiş..

0.34 ekside işlemlerde..Bazı kademeler boş geçilmiş..

Bekleyelim bakalım daha nereye kadar salacak...
    Karşısındakini aptal sanan , en büyük aptaldır..

6. Genel kurulda SPK gündemine 2.5 aylık (75gün) sürede geleceği söylenmişti..

30 günlük süre dolmuş gözükmek de,(Aksi bir açıklama yapılmamış)

O süreye doğru tekrar toparlanacak kanaatindeyim..(YTD)

7.  Alıntı Originally Posted by 6 His Yazıyı Oku
    Genel kurulda SPK gündemine 2.5 aylık (75gün) sürede geleceği söylenmişti..

30 günlük süre dolmuş gözükmek de,(Aksi bir açıklama yapılmamış)

O süreye doğru tekrar toparlanacak kanaatindeyim..(YTD)
    Bu gün son hamlesidir umarım ama sırada 2,11 2,03 1,96 1,80 1,69 1,40 var teker teker denemek istemez umarım 2,5 ay tama ama 30 gündür ne yapıyorlar biri çıkıp söylese keşke tamam birleşeceksin bizede ay pay vereceksin anlaşıldı oranı artıracak ama böyle düşürerek topladığın hisse ile yine kendi hesabına denk getireceksin bunlar tamam neyse beklemeye devam sıkıntı yok 1,40 kadar burdayım dahada inerse unuturum artık ama bir lot satmaya niyetim yok 0,68 dede 3,45 tede aynı şeyi söyledim

8.  Alıntı Originally Posted by zamanadurdemek Yazıyı Oku
    Bu gün son hamlesidir umarım ama sırada 2,11 2,03 1,96 1,80 1,69 1,40 var teker teker denemek istemez umarım 2,5 ay tama ama 30 gündür ne yapıyorlar biri çıkıp söylese keşke tamam birleşeceksin bizede ay pay vereceksin anlaşıldı oranı artıracak ama böyle düşürerek topladığın hisse ile yine kendi hesabına denk getireceksin bunlar tamam neyse beklemeye devam sıkıntı yok 1,40 kadar burdayım dahada inerse unuturum artık ama bir lot satmaya niyetim yok 0,68 dede 3,45 tede aynı şeyi söyledim
    Sizi .1.40 lardan beri okuyorum,tek lot satmadığınız ve satmayacağınıza inanıyorum
    yazdıklarınızdan..

Bazı kararlar alınır uygulanır,genel kurul açıklamaları ve KAP açıklamaları aynı yönde..

Sakin aklı selim kendi payıma beklemekteyim,endeks öncesinden başlayan düşüş hareketi nerede nihayet bulacak..

Keyfi bilir..

Sayfa 655/948 İlkİlk ... 155555605645653654655656657665705755 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •