Sayfa 655/993 İlkİlk ... 155555605645653654655656657665705755 ... SonSon
Arama sonucu : 7937 madde; 5,233 - 5,240 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

1.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    bu ülkede kimler bakanlık yaptı/yapıyor/yapacak ?
    Cevap veriyorum,
    B1 "bir kereden birşey olmaz"
    B2 "küçüğün rızası var" diyenler

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

https://www.sondakika.com/haber/habe...digi-15495821/

Kılıçdaroğlu kendisine yöneltilen "İmamoğlu'nun davası varken neden Almanya'ya gittiniz?" sorusuna "Beraat kararı çıkar ya da ertelenir diye düşünüyordum. Böyle bir karar beklemiyordum" yanıtını verdi.

3.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    https://www.sondakika.com/haber/habe...digi-15495821/

Kılıçdaroğlu kendisine yöneltilen "İmamoğlu'nun davası varken neden Almanya'ya gittiniz?" sorusuna "Beraat kararı çıkar ya da ertelenir diye düşünüyordum. Böyle bir karar beklemiyordum" yanıtını verdi.
    bir önceki celsede hakim, bu lafın bakana söylendiği bellidir deyip zapta geçirirse
    aklı başında herkes beraat kararı verilecek diye bekler, kaldı ki halihazırdaki ceza yasasını
    hazırlayan prof. izzet özgencin bilirkişi raporu var, söz ysk üyelerine söylenmemiştir diye..

4. artık 70 altına satan yok dostlar
    zar zor döviz bürosundan 18,70 den alabildim
    ATM gıcır gıcır 200 tl verdi

Erdoğan: "(Anayasa değişikliği) Başta İYİ Parti olmak üzere destek gelecek diye düşünüyorum. HDP'den de gelirse şaşırmayın. Dolayısıyla CHP'den de gelecektir.”

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

6. oylesine siyaset cahili insanlar ( basta kilicdar ) muhalefet yapiyor ki erdogana helal olsun.

erdogan ne yaparsa zittini yapan bir muhalefet mevcut malum.adam aylarca acikla dedi adayini.kilicdar da "hehe nasil deliriyor"aciklamiyoruz moduna girdi.

oysa ki erdogan bunu yapmasa,kilicdar imamoglunu aday gostermis olsaydi dunku kararda bir ulkenin tek cbaskani adayina siyaset yasagi gelmis olacak ve inanilmaz bir magduriyet,dolayisi ile muhalefet kanadinda oy artisi olacakti.

milyonlarca insanin tek umudu olan secim de boylelikle daha yapilmadan sonuclanmis oldu.kilicdaroglu imamoglunu aday gostermeme asil sebeplerinden birisi kendisi bu secimde koltukta ceket olsa rte karsisinda kazanacagini dusunup kendi aday olmayi istiyor,dolayisi ile adaylik ihtimali olan cevresinde ki kisilerin bile bu tarz hukuksuz kararlarla engellenmesine bilerek razi oldu.

sonuc olarak bu ulke de en buyuk akp li

1.rte
    2.kilicdaroglu

7. zabah 70 den aldığımda bile gün içi kara geçtim
    Nadir 73 den alıyor şu an
    soğan 3 kuruş kar yazdı anında
    ATM sağolsun

8. Son dakika gelişmesi... Hiranur Vakfı nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel in 6 yaşındaki kızını evlendirmesi Türkiye yi ayağa kaldırdı. İstismarcı Yusuf Ziya Gümüşel ve Kadir İstekli yaklaşık 12 gün sonra tutuklandı.

https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...Slider%20Haber

Icerde iyi korurlar umarim, yoksa bunlari bekleyen coktur.

Sayfa 655/993 İlkİlk ... 155555605645653654655656657665705755 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •