YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
bu saatten sonra benim için önemi kuzu oğlan ben bu iktidarın her kaldığı zaman diliminde insanların geleceğini gittiğini düşünen taraftayım, kendi konforları için kkm başlayan servet transferi cary trader devam etti benim halkımın üzerine yıkılan borç varken bu saatten sonra benim için önemi yok
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
evettt.....
YETERI KADAR EGLENDIM.....bana kim bulasirsa....onun ustunden BULDOZER GIBI GECIP ZILETE DONUSTURUP.....KADIKOY VAPURLARINDA SATILACAKLARI ANLASILDI.....
IMDILIK....
muazzez abaci dinliyecegim.....PARALAR USTUME USTUME AKIYOR.....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
KAVGA YOK....
SOHBET VAR....
kavga....CAHILLIGIN GOSTERGESIDIR....
Döviz mevduat stopaj oranları nedir?
28.06.2023 tarihinden itibaren açılan veya vadesi yenilenen döviz tevdiat hesaplarına ödenen faizlerden; Vadesiz ve ihbarlı hesaplar ile vadeli hesaplarda %25, oranında stopaja tabi.
Yer İmleri