Sayfa 655/723 İlkİlk ... 155555605645653654655656657665705 ... SonSon
Arama sonucu : 5784 madde; 5,233 - 5,240 arası.

Konu: Viop LXVI

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    yine bir yerden okumuşun inşaatta bekçilik yapan biri için iy okuyorsun vardiyadamısın
    yukarda yazdığın hikaye kkm ile yüksek enflasyon borç eritti bekçi o işler bitti .
    kimin BORCUNU eritti....KREDI verdikleri yandaslarinin...eferim....

simdi ne yapacak......sira hangi borcta....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

2.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    kimin BORCUNU eritti....KREDI verdikleri yandaslarinin...eferim....

simdi ne yapacak......sira hangi borcta....
    bu saatten sonra benim için önemi kuzu oğlan ben bu iktidarın her kaldığı zaman diliminde insanların geleceğini gittiğini düşünen taraftayım, kendi konforları için kkm başlayan servet transferi cary trader devam etti benim halkımın üzerine yıkılan borç varken bu saatten sonra benim için önemi yok
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

evettt.....

YETERI KADAR EGLENDIM.....bana kim bulasirsa....onun ustunden BULDOZER GIBI GECIP ZILETE DONUSTURUP.....KADIKOY VAPURLARINDA SATILACAKLARI ANLASILDI.....

IMDILIK....

muazzez abaci dinliyecegim.....PARALAR USTUME USTUME AKIYOR.....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

4.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    doviz mevduatina yuzde 15 stopaj ekimde.....o an borsa 18 000 i asmis olacak....

bu haberle yani.....

turk lirasi KRALDIR.....

REIZ....bi tek onu basabiliyor....KRAL YAP....bas bas ver.

gecmiste degil....bugunde degil....GELECEKTE YASAMAYI OGRENIRSEN.....borsanin USTAD-I AZAMISIN....

mayis ayinda dedim ki....KKM ucacak.....

simdide dedim ki.....DOVIZ MEVDUATI UCACAK....kaydedin ula benden daha akillilar....
    Haaa düşürecek stopajı diyorsun yani. EE güzel işimize gelir. Yüzde 25 fazla zaten

Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Haaa düşürecek stopajı diyorsun yani. EE güzel işimize gelir. Yüzde 25 fazla zaten
    GEC KALDIN LEM....vaktim yok....keske buluttan once sen gelseydin....BULUTA fazla kiyamadim....graflarini kullaniyorum...ALIGIN.

KAVGA YOK....

SOHBET VAR....

kavga....CAHILLIGIN GOSTERGESIDIR....

7. Döviz mevduat stopaj oranları nedir?

28.06.2023 tarihinden itibaren açılan veya vadesi yenilenen döviz tevdiat hesaplarına ödenen faizlerden; Vadesiz ve ihbarlı hesaplar ile vadeli hesaplarda %25, oranında stopaja tabi.

8.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Döviz mevduat stopaj oranları nedir?

28.06.2023 tarihinden itibaren açılan veya vadesi yenilenen döviz tevdiat hesaplarına ödenen faizlerden; Vadesiz ve ihbarlı hesaplar ile vadeli hesaplarda %25, oranında stopaja tabi.

YTD
    İnsan hiçbir şeyle gelir. Her şeyin peşine düşer.
    Sonra, her şeyi bırakıp hiçbir şeyle gider. ...Majhul

Sayfa 655/723 İlkİlk ... 155555605645653654655656657665705 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •