Originally Posted by tarkan kim mal almak istiyorsa özelden yazsın selocan selofan hariç ciddi alıcı varsa yazsın [QUOTE=ALPMAN;2378603]kaçtan vermeyü düşünüyorsunuz
[QUOTE=ALPMAN;2378607] Originally Posted by ALPMAN kaçtan vermeyü düşünüyorsunuz ciddi alıcı isen özelden yaz iletişim numarası
[QUOTE=tarkan;2378917] Originally Posted by ALPMAN ciddi alıcı isen özelden yaz iletişim numarası fiyat için özelden yazabilirsin
Son düzenleme : ALPMAN; 09-07-2018 saat: 15:50.
[QUOTE=ALPMAN;2379480] Originally Posted by tarkan fiyat için özelden yazabilirsin özele yazdım
[QUOTE=tarkan;2381016] Originally Posted by ALPMAN özele yazdım Naptınız?Anlaşabildiniz mi?
[QUOTE=ysnacar;2384577] Originally Posted by tarkan Naptınız?Anlaşabildiniz mi? yok kardeşim anlaşamadık özel yaz dedim fiyat gelen bir rakam yok iyi bir rakam olursa neden olmasın
[QUOTE=tarkan;2384757][QUOTE=ysnacar;2384577] yok kardeşim anlaşamadık özel yaz dedim fiyat gelen bir rakam yok iyi bir rakam olursa neden olmasın iyi bir rakam kaç liradır tarkan ve senin istediğin fiyatı verirse satmaya elin gider mi
[QUOTE=tarkan;2384757] Originally Posted by ysnacar yok kardeşim anlaşamadık özel yaz dedim fiyat gelen bir rakam yok iyi bir rakam olursa neden olmasın Hayırlısı.Bizim transtürkünde ne yapacağı belli olsa da kurtulabilsek,hiçbi yerden ses yok.Sürekli stresteyiz.
Forum Rules
Yer İmleri