Sayfa 656/1527 İlkİlk ... 1565566066466546556566576586667067561156 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 5,241 - 5,248 arası.

Konu: Ortaya Karışık

1.  Alıntı Originally Posted by ucanlaz Yazıyı Oku
    Biraz eleştiri yapayım hep övmek olmaz dimi...
    Son seçim akşamı tv izlerken a habere baktığımda secimi akp kazandığı ve herkez bayrakları alıp sokağa çıkması ilan ediliyordu.. aynı anda halk tv ye bakktigimda ise tam tersi onlar da seçimi kazandığını iddia ediyor onlar da sokağa davet ediyordu.. burada da* benzer durumlar oluşmaya başladı.. topigi okuyan biri kozaa yı 6.50 civarinda ve rampada zanneder ama internet subesine girdiğinde gerçekler 5.95.. hergun aynı terane.. uçacak kaçacak.. bukadar sert dustukten sonra bu hisse nezaman 3-5 günde tekrar yukarı gitmiş?hangi gecmiş istatistlige dayanarak? Su rakkam olursa uçar bu rakkam olursa düşer.. bumudur ..hergün yeni ortaklarımız oluyor. . Kısa vade için biraz fazla hayal satılmaya başlandı topicte.. biraz ayaklarin yere basmasi ve gecmis hareketleri zamanlamalarin hatırlanması lazım diye düşünüyorum.. bir de topicte deniz hoca disinda olumluyu da olumusuza yazip eleştiren pek kimse yok.. hep iktidar olmaz muhalefete de ihtiyaç en az iktidar kadar var ki hissenin su anki durumu olumlu kadar olumsuz yorum da barındirmayı gerektiriyor. eleştiriden kastım sabah aksam küfür etmek degil tabii..
    İnşallah siz hakli çıkarsınız ben de kazanırım ki halen maldayım [emoji1]

Bunun üzerine bikaç şey yazarsınız herhalde? Uyumadan okumak isterim

2. Kozaanın işi bitmiştir. Fişi çekilmiştir. Tekeri patlamış direksiyonu yerinden çıkmış freni patlamış kamyon gibi. Uzakkk durun... Hayallere kapılmayın yükselmez. Uzak durun. Zarar edersiniz sinir küpü olursunuz. Psikolojiniz bozulur. Yön aşşağıya daha da aşşağıya... Uyarıyorum

3.  Alıntı Originally Posted by Mahoağa Yazıyı Oku
    Kozaanın işi bitmiştir. Fişi çekilmiştir. Tekeri patlamış direksiyonu yerinden çıkmış freni patlamış kamyon gibi. Uzakkk durun... Hayallere kapılmayın yükselmez. Uzak durun. Zarar edersiniz sinir küpü olursunuz. Psikolojiniz bozulur. Yön aşşağıya daha da aşşağıya... Uyarıyorum
    Neye dayanarak hocam. Yani size göre kısa vade de mi işi bitmiştir yoksa uzun ve orta vade de mi aynı şekilde sizce ? Ve neden fişi çekilmiştir. Diyoruz.

4.  Alıntı Originally Posted by loruhlano Yazıyı Oku
    Yurt dışı kötüleşti, Bist AL veriyor, her ülkeyi her borsayı organize eden de aynı güç....Yarın bizim piyasayı merak ediyorum....

(Bulls da 6 aylık üye oldum, sonunda... )
    Hocam bulls dediğiniz. Şu bahsettiğiniz bir ara program vardı yıllığı 2250 mi neydi o durum mu acaba ?

5. Bu kadar bu kağıdın müptelası olmuş sabah alırım aksam satarimci kumarbaz küçük orta büyük yatırımcı olduktan sonra bu kağıtlarda daha çok oyun çevirirler... Millet de senelerini yukarı asagilarla bu kağıtlarda heba eder...

Bu kâğıtlarda maalesef overrated olma sorunu var... Bu kağıtlarda harcanan zaman diğer kagitlara ayrilsaydi daha cok ekmek yenebilirdi muhtemelen... Ama millet resmen uyuşmuş bu kâğıtlarla...

6. Kozaada cıkis devam ediyor. Tepki hareketleri gelsede sınırli oluyor. Artik cikis tamamlanincada yataya sarmasi ongorum var. 5.20 trend destegi. 5.82 alti kapanislarda ilk gelecegi yer

7.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    Kozaada cıkis devam ediyor. Tepki hareketleri gelsede sınırli oluyor. Artik cikis tamamlanincada yataya sarmasi ongorum var. 5.20 trend destegi. 5.82 alti kapanislarda ilk gelecegi yer
    Krdmd nasıl abi

8.  Alıntı Originally Posted by jayjee Yazıyı Oku
    Neye dayanarak hocam. Yani size göre kısa vade de mi işi bitmiştir yoksa uzun ve orta vade de mi aynı şekilde sizce ? Ve neden fişi çekilmiştir. Diyoruz.
    Üstad uzak dur paranı yolda bulmadıysan sakın alma bu kozadaki ******** çete babaları 20 kademe yukarı.... sizin gibilerini kağıda takar ondan sonra akşama doğru hoppp şelale aşşağıya.... ezberledik ezberledik.... midemiz bulandı bu hareketlerinden.... uzak dur.... uzak dur.... madur olma.... ha ihlas ha bunlar aynı terane.. . Lanet olsun bunların oyunlarına.... pislik herifler.... Uyarıyorum.... sakın sakın sakın almaaayııınnnnn.....

Sayfa 656/1527 İlkİlk ... 1565566066466546556566576586667067561156 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •