Balon patladı, nakitte fırsat beklenmelidir
dolar/euro bozdurup, yatırım yapmak mantıklı
Faizler inerse, şimdi almak mantıklı değil
Faizler inişe geçince alacağım, şimdi kiracılık daha karlı
ev alacak, para da yok, kredi çekip ödeyecek iş'de yok
Dünya malı dünyada kalsın, ben ahirete yatırım yapıyorum kardeşim, ne evi.
Böyle para yapan adam varmidir, varsa kactanedir bilemiyorum.
Beni şaşirtan, borsada bu kadar para kazanabilen adamin böyle forumlarda yazi yazacak ve burayi takip edecek vakti nereden buldugu
( galip özturk aramizdami yoksa)
Şahsen 3 yilda, birak 10mn u 2 mn u cebe indirecek kabiliyetim olsa, ne işim olur forum köselerinde. Ben zeki bir doktor siz cahil maraba) ne konusucam sizle.
Gelelim konut işine. Haziran ayi verilerine göre konuta saldiri olmuş
Demekki biz, konut bu fiyatlardan alinmaz diyen 3 _ 5 kişiyiz burda.
Temmuz verileri daha önemli hale geldi. En azindan yönun ne oldugunu görecegiz.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
100 m2 için 450 Bin isteniyor dönüşüme
Bizim Evi sordum 675 bin dedi mütaahit dedi .
Peki dask ödediğim için kendimi enayi hissettim
190 bin TL civarı veriyor sigorta bedeli
Bu nasıl saçmalık ki
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dask 190 bin veriyorsa yine birşey. Bizim 220 hanelik siteyi geçen 26 Eylüldeki İstanbul depreminden sonra boşalttılar binalar hasarlı diye. Dask hiçbirşey ödemedi. Ödeme için herhalde evimizin başımıza yıkılması ve bizim ölmemiz gerekiyordu, bu durumda belki mirasçılarımıza öderlerdi. Bir daha emlak alırsam hayatta dask yaptırmam... Evlerimiz yıktırdık, aylardı müteahhit arıyoruz 12,500 m2 alan için...
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Arkadaşım öss türkiye ilk 100, savunma sanayinde mühendisti işi bıraktı artık full time trader. Ve gerçekten iyi bu işte. Ben çok şükür güzel kazandım ama böyle çılgın kazançları hayatımda görmedim. Benle beraber bu işe giren çoğu kişi de bıraktı veya fona geçti. Kazanan çok az gerçekten de. Şimdi yeni girenler de böyle olacaklar elekte elenecek çoğu.
Bu forumda çok yüksek portföyü olan kişiler de yazıyor kurum elemanlari da yazıyor bizler ky yiz onlar az yazar ama takip ederseniz fark edersiniz...
Yer İmleri